Lav-Mjesečni horoskop za rujan 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Prvi dio mjeseca je vezan za putovanja. Retro Merkur vas gura da idete, da ne stajete na tom putu. Poslije desetog rujna imat ćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtijevaju put u inozemstvo i natrag. Poslove koje budete radili tijekom tog razdoblja a vezani su za prodaju na veliko morate osigurati dobre kupce jer ćete zaista zaraditi dobro. Mnogi očekuju od vas da uspijete, zaposlite nezaposlene, unaprijedite one koji su stali sa svojim idejama. Znjanja, iskustvo, energiju čuvajte za sebe.

LJUBAV: Imat ćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog svijeta. Lijepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspijete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tijekom mjeseca razdvojeni, posebno ako pretjerano rade, putuju ili se bave poslovima organizacije. Ne zapostavljajte voljenu osobu, uvijek nekako ispadne loše po vas.

ZDRAVLJE: Morate pazite na kosti. Noge vam otiči. Može biti razlog i krvog tlaka. Savjet je da svakako obratite pažnju na tijelo da ga previše ne iscrpljujete.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.