Lav-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Budite sigurni da je decembar mjesec period koji donosi ispunjenje vaših želja. Sad je samo pitanje što je ono što želite – da li uživati ​​u životu, nesputano i bez ikakvih granica ili da se čvrsto vežete za jednu osobu i oformite stabilan odnos? U suštini, imat ćete prilike i za jedno i za drugo – pa tko što voli, neka izvoli. Vi ne samo da ste u ovom periodu na vrhuncu svoje privlačnosti, već ste u isto vrijeme obasuti romantičnim (i onim manje romantičnim) ponudama sa svih strana. Što god da odaberete – vjerujte mi da ćete uživati! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, partner je u ovom periodu mnogo stabilniji od vas. Istina je da i on ima nekih svojih ispada, ali se vrlo šarmantno izvlači iz nekih situacija koje napravi. S druge strane, vi ste mi se pomalo razuzdale i biće potrebno da na vrijeme povučete ručnu kočnicu. Ovo pričam pogotovo ako imate običaj da povremeno čisto da provjerite svoje zavodničke sposobnosti, flertujete. Da se razumijemo – voljena osoba vam neće mnogo zvocati oko ovoga, jer vas donekle razumije, ali ulaskom u treću dekadu prosinca, dolazi vrijeme da se malo uozbiljite i okrenete njemu. Generalno – vaš odnos će ipak funkcionirati u jednom korektnom maniru, a biće prilika i za dobro zajednički provedeno vrijeme i uživanje.

posao

Prvo savjet što se financija tiče -u prvoj polovici mjeseca možete dosta olako trošiti, “povučeni” nekim solidnim priljevima koji mogu doći i kroz redovite, ali i kroz dodatne poslovne angažmane. Međutim, od drugog dijela mjeseca priljevi će se usporiti, novca će biti manje i vi se možete zateći u prilično neugodnoj situaciji da se prebrojavaju i vadite novac iz Šteko da biste platili račune. Zato, budite odgovorniji! U prve dvije dekade mjeseca, obzirom da će vaš vladar Sunce tranzitirati kroz znak Strijelca i polje nekih lakih i ljepših okolnosti – imat ćete dosta sreće u poslovnom segmentu. Ovo je također period koji vrlo pogoduje kreativcima, umjetnicima, kao i onima koji zarađuju na konto svojih hobija. Nemojte zaboraviti ipak da vladar polja posla, Merkur, ima svoju fazu retrogradnog kretanja, pa bi bilo dobro da prilikom dogovora budete osobito oprezni i proračunati. Drugi dio prosinca će biti dosta statičan za vaš posao.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti više nego dobra tijekom cijelog ovog razdoblja. Na samom početku mjeseca, tijekom prve dekade možete imati manji pad imuniteta, au ovom razdoblju starija populacija Lavova bi trebala obrati pažnju na kralježnicu, krvne žile, jetru, žuč.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK