Lav-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Dobar period za ovaj znak. Venera planeta ljepote i šarma ulazi u znak Strijelac i pojačava polje kreativnosti ovom znaku, samim tim daje nadahnutost i elan da Lav nešto pokrene i uradi. Lav voli da se zanese, ali povedite računa oko sredine mjeseca kada možete biti iznenada prevareni od strane jednog suradnika koji nema kontrolu. Bilo bi dobro da se usmjerite na poslove koji povezuju mlade ljude diljem svijeta, edukaciji za bolju budućnost. Lav koji je povezan s umjetnošću i te kako će imati posla da će morati angažirati mnogo suradnika čak i prijatelje. Retro Merkur koji će i vas obilježiti je važan pa pazite na komunikaciju sa suradnicima, s osobama iz bliže okoline koji traže podršku.

LJUBAV: Prosinac je buran mjesec, pun izazova, partnerski odnosi su vam važni jer ste sada zavodljivi zbog ulaska Venere u vaš polje ljubavi. Ponekad ste previše nadmeni i mislite da možete sve kontrolirati, ali nije tako. Znajte da ćete biti pod pritiskom partnera. Lav koji traži ljubav onda je na pravom mjestu, a to su žurke, zabave, rođendani, ali i putovanja u inozemstvo. Osoba koja je neobična, živi neki svoj život, oslobođena predrasuda privući će vaš interes. Dobar mjesec za nove, interesantne ljubavi.

ZDRAVLJE: Vi ste hedonista i očekuje se realno da ćete pomalo pretjerati u alkoholu, hrani, pa i nekoj fizičkoj neaktivnosti, ljetovanju. Zbog toga povedite računa posebno od druge polovice mjeseca, kada će zdravlje biti osjetljivije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.