Lav-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Sunce, vaš vladar, je u znaku Vage, vašem trećem polju komunikacija i prometa. Morate zablistate u ovom razdoblju jer imate još podršku Venere, ali i teškog Saturna koji će vam ukazati put kojim idete. Morate se riješite loših ljudi, suradnika, koji vam crpe i to malo dobre volje i energije. Vi zaslužujete najbolje jer ste negdje veliki radnik kada pronađete ono što volite. Novac očekujte kroz privatan posao, posebno od desetog listopada kada Jupiter uđe u Škorpijon, vaš četvrto polje. Početak će biti težak, možda i previše, ali Lav je jak znak, tako da se ne očekuje ništa manje nego veliki uspjeh.

LJUBAV: Emotivno ste racionalni. Prva polovica mjeseca – Venera je u Djevici, vašem drugom polju novca, tako da ste zaljubljeni u nekog tko ima novac, nekretnine. Za neku bolju i otvoreniju priču, pričekajte razdoblje od druge polovine mjeseca. Venera u Vagi dolazi sve i komunikacija, ljubav, strast, putovanja s voljenom osobom, a djeca će vam biti dobra, vesela, dobri đaci u školi.

ZDRAVLJE: Kao i uvijek, ne vodite računa o sebi. Morate obratiti pažnju na crijeva, želudac, organizam vam je kiseo, a ako se tome doda nervosa, onda jedino može biti problem sa čirom. Važno je da višak energije izbacite sportom ili radom koji vas čini kreativnim.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.