Horoskopius

Lav-Mjesečni horoskop za lipanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Za Lavove je lipanj ispunjen promjenama. Ovaj put, nadamo se na bolje – jer, iako je benefik Jupiter u vašem znaku još od prošlog ljeta, čini vam se da se i niste baš nešto ovajdili od njegovog utjecaja … ovaj period kao prvo započinjete s Punim Mjesecom u polju ljubavi koji baca jedan veliki naglasak na ovo životno polje i govori o drastičnim preokretima koji će početi da se dešavaju. U prvom tjednu lipnja i Venera ulazi u vaš znak, aktivirana od strane retrogradnog Saturna konačno Lavovima otvara one priče na koje su čekali i kroz koje su patili toliko dugo. U ovom trenutku pričamo io prošlim emotivnim vezama, ali io novim ljubavima koje će se pojaviti. Rješavanja karmičkih priča, sudbinski susreti, ljubavi od kojih zastaje dah – au centru svega – baš vi, na životnoj pozornici u glavnoj ulozi, kao i uvijek …. Od polovice lipnja, Saturn, vladar vaših ozbiljnih partnerstava, bračnih veza – ulazi u polje doma i obitelji. Onima koji su već u braku nagovještava da je vrijeme da vi i partner zasuču rukave i počeli da sređujete svoj odnos, čistite ga od onoga što ne valja, da biste i dalje mogli ostati zajedno. No, onima koji su u dužim vezama ova pozicija odgovara savršeno – vi i voljena osoba ste dovoljno spremni, dovoljno zreli, dovoljno prošli kroz kojekakve problematične situacije da sada zaista smatrate da pripadate jedno drugom zauvijek. Jednostavno rečeno, dragi Lavovi – vrijeme vam je da se udajete i ženite …. sretno!

posao

Vladar polja posla će do 11.-og lipnja ići retrogradno, ali će ipak cijelog mjeseca boraviti u vašem polju veza, potpore, ostvarenja želja, tako da sam sigurna da ćete s problemima koji se budu javljali ipak izlaziti na kraj. Polovina mjeseca donosi nesigurnost oko nekih plaćanja, kredita – ali ovo je kratkotrajno i može se regulirati, pogotovo što se vidi da su i sretne okolnosti na vašoj strani. Pogoduje vam poslovno ulazak Venere u vaš znak (novac) pogotovo što vlada vašim poljem karijere, pozicija, nadređenih, ali i načinom na koji komunicirate, izražavate se, sklapate poznanstva i dogovore. Honorarcima drugi dio mjeseca iznimno plodan, nezaposleni neka se tada pokrenu – velika vjerojatnost dobivanja radnog mjesta. Generalno od tada Lavovima stoji podrška drugih ljudi za njihove ciljeve, koju će oni itekako umjeti iskoristiti. Otvaranje poslova s ​​inozemstvom, s državnim i javnim institucijama. Veliki novčani preokret na bolje u posljednjem tjednu mjeseca …. ipak taj Jupiter ume da obraduje, zar ne?

Zdravlje

Kombinacija Jupiter – Venera je prilično zaštitnička prema vašem znaku tijekom lipnja. Ipak, zbog sklonosti ka konzumiranju veće količine hrane, naročito slatkiša – oprez sa šećerom, kao i sa krvnim žilama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK