Lav-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Za zauzete Lavove najveći problem tijekom ovog mjeseca bi mogao biti površno shvaćanje odnosa s partnerom i okretanje ka svojim osobnim prioritetima – prijateljima, društvenim okupljanjima i zabavi. Postoje šanse da zanemarite voljenu osobu, što bi se dosta loše odrazilo na vaš odnos u drugom dijelu lipnja. Ono što je neophodno jeste uključiti partnera u svoje aktivnosti, ali i naći dovoljno vremena za iskrenu i otvorenu komunikaciju, da biste bolje prevazišli neke napete momente. Poslušajte ovaj savjet i vaš će emotivne relacije imati dobru šansu da se razvijaju, a kod nekih bi ova dodatno probuđena bliskost mogla dovesti i do pokretanja ozbiljnijih pitanja o vašem odnosu, eventualnom zajedničkom životu ili prinovi. Ukoliko ste sami, retrogradni Saturn u vašem polju ljubavi upozorava da ne smijete olako shvaćati odnose u koje ulazite, ali isto tako govori i da će i dalje kod nekih biti aktualna emotivna prošlost. Kao što imate šansu pokrenuti ponovo neke bivše priče, tako imate šansu i za ulazak u nove ljubavne odnose – pa tko što voli, nek izvoli. Drugi dio mjeseca i slobodnima i zauzetima će aktivirati polje tajnih veza, pa je itekako moguće da okusite malo “zabranjenog voća”. Ako imate partnera – oprez! jer postoji šansa za otkrivanje ovih vaših “petljancija” i to već tijekom narednog mjeseca.

posao

Prvo savjet – ako ste razmišljali o odmoru, mogli biste ga započnete u posljednoj dekadi lipnja mjeseca, jer vam od tada kreće razdoblje zastoja i neaktivnosti u poslovnom segmentu. U razdoblju prije toga, navalite na posao i potrudite se pokrenuti one poslovne projekte koji su vam bitni. No, da će vam biti lako – neće. Naime, vi ste zaista u jednom poticajnom momentu, aktivni i željni da što prije završite s nekim planovima, dok su ljudi s kojima surađujete i od kojih zavisite – statični, spori i teško vam je da ostvarite pravu komunikaciju s njima. U prvih desetak dana mjeseca vodićete “bitku” sa nedokazanim osobama i često biti na granici rasprave, ali će sve ovo što radite uroditi plodom u drugoj dekadi koja vam otvara suradnje s inozemstvom, pokreće vas ka sklapanju pravih dogovora i daje velike mogućnosti za financijsko poboljšanje . Pojedinim Lavovima može biti ponuđeno i bolje radno mjesto, au ovom razdoblju bi nezaposleni mogli uberu plodove truda oko nalaženja posla.

Zdravlje

Kod ženskih pripadnika znaka mogu aktualni biti problemi sa štitnjačom ili hormonski disbalans. Starija populacija treba voditi računa o krvnoj slici, kralježnici, kostima (naročito kukovima) i plućima. Generalno – razdoblje smanjene energije, kada se lako umarate i potrebno vam je više sna.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK