Lav-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Sunce i Mars u vašem znaku na samom početku mjeseca daće ogromnu snagu Lavu da krene u nove poslove i istraživanja. Kako ste impulzivni i volite predvodite, sigurno ćete upasti u neku ,, frku ,, iz koje morate se isakobeljate bez posljedica. Ovdje bi trebali imati Ovna ili Vagu pored sebe da vam smire tenziju kako biste mogli ići dalje. Novac u drugoj polovici mjeseca, posebno za one koji dugo čekaju isplatu dugova ili zaostale plaće, novac prijatelja ili suradnika.

LJUBAV: Sve što trebate jest da pokažete svoj šarm. U prednosti su oni koji dugo taje emocije prema jednoj osobi koju znaju duži period. Sad je vrijeme da djelujete kako bi vam se sudbina poboljšala. Za one koji su u braku imat će razdoblje odvajanja od bračnog partnera, ali to neće utjecati na njihove emocije i stanje u kući. Oni koji su ekstremno vezani za supružnika moraju povedu računa kada pričaju o novcu jer možete upasti u svađu tko više troši.

ZDRAVLJE: Kod vas je stres okidač za sve bolesti. Iako vaš znak vlada kralježnicom, očima i srcem, vi ćete ipak imati problem s mišićima ili neki od vas s bubrezima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.