Horoskopius

Lav i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Jarac u horoskopu?

Ove dvije osobe su u svakodnevnici svjetovima odaljene jedna od druge. Lav voli odjeću, najbolji namještaj, i uvijek traži statusne simbole života. Jarca nimalo ne interesuju te stvari jer je za njega jednostavan život više atraktivan i štednja za budućnost posjeduje vrhovni privileg. Oboje pripadaju snažnim, kreativnim znacima sa jakim smislom identiteta, ali u mnogim stvarim i po mnogim pitanjima predstavljaju suštu suprotnost jedan drugome.

Lav je podanik vrućeg Sunca, dok Jarcem upravlja hladan, promišljen Saturn. Intenzivna seksualna privlačnost između ova dva znaka, prekrit makar na neko vrijeme njihove velike razlike, ali kad intenzitet privlačnosti počne blijedi, oboje će se koncentrirati samo na mane i pogreške partnera. Lav je sklon upadljivošću i prenaglašenošću, dok je Jarac više klasičan i jednostavan. Oboje su odlučne ličnosti i razumjet jedno drugo ali s pomiješanim oprezom. Brzo će shvatiti da ima puno toga što mogu naučiti jedno od drugog – Lav može pokazati Jarcu dobar provod, a Jarac Lavu može dokazati vrijednost zalaganja i teškog posla, kao i tradicionalne vrijednosti.

Jarac ima periode kada želi biti sam, pogotovo kada se osjeća pod jakim pritiskom ili kao meta intenzivnih lavovih argumenata. Jarac ponekad zna da se povuče i na nekoliko dana, dok Lav traži ponovni kontakt i pravi se kao da se ništa nije dogodilo. Učestalost ovakvog Jarčevog povlačenja može pokidati živce uzvišenom Lavu. Jarcu se rijetko događa da vidi vedru stranu života, dok je Lav totalni optimista – ta činjenica različitih pogleda na svijet može izazvati svađu i kod najmanjih sitnica.

Lav je impulsivan i emocionalan vatreni znak Zodijaka, a Jarac praktičan i kontroliran zemljani znak, moraju naučiti da respektiraju međusobne razlikosti i različite temperamente.

Novac će im biti jedna od bolnih točaka, jer Jarac je pažljiv s novcem i jako štedljiv, dok Lav voli trošiti ne misleći na sutrašnji dan. Ovo dvoje posjeduju snagu uništiti jedno drugo ako ne nauče prihvaćaju i poštuju različite kvalitete koje donose u zajedničku vezu. Lav voli živi za sadašnji trenutak, dok Jarac voli da mu je svaki pokret dobro promišljen.

U umjetnosti vođenja ljubavi, Jarac je entuzijasta, preduzimljiv i pustolovan kada je izazvan, mada ume biti i posesivan i jako ljubomoran kada je ugrožen ili mu se prijeti nečim. Lav je po prirodi otvoren i iskren, mada i on ume biti posesivan ako mu je ponos ugrožen.

Ambiciozan i prema cilju orijentisan Jarac ne razumije Lavovu jaku potrebu da bude centar svega. Jarac je više samotnjak, dok Lav daje prednost druženju s popularnim i famoznim osobama. Zbog totalno različitih osobnosti ova dva znaka, poslovni odnosi neće baš blistati pod zvijezdom uspjeha, jer Lav i Jarac imaju totalno različite poglede na vrijednost i potrošnju novca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK