LAV-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

LAV – SUPRUGA
Žena Lav je idealan tip supruge za ambicioznog muškarca. Ona ima jedan aristokratski pogled na svijet i na društvo. Veliki je organizator, kako u sređivanju kuće tako iu činjenici da će biti jedna od prvih u raznim udrugama i organizacijama i pratiće muževljeve poslove sa zanimanjem i zabavom. Ljudi vole dolaziti u njenu kuću i da joj odaju poštovanje. Ona pripada onom tipu žene koju bi svaki muškarac volio predstaviti svome šefu zato što je dojam koji ostavlja očaravajući.
Njena ljubav je strasna i požrtvovna. Ove žene su vrlo lojalne i cijeli svoj život proživljavaju duboko. Umeju i da daju i da primaju. Njihove familije nikada nisu u stanju da izraze dovoljno zahvalnosti za sve što im one pružaju, ili se ponekad čini da su nezahvalni i da ne znaju cijeniti žrtve. Istina je da nitko ne može naplatiti njezino žrtvovanje za muža i djecu. Iako joj je muže veoma vezane, ona će uvijek biti gazda u kući.
Ako žena Lav dovoljno vješta da se uda za pravog i dominantnog muškarca, sve njezine osobine, i dobre i loše, biće dovedene na pravu mjeru. Odgovara joj mišićav iu svemu snažan muškarac.

LAV – SUPRUG
Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je mnogo zaradi i voli da se to vidi i na djeci i na njemu. On je nevjerojatno ponosan, ali ne samo na njih, već prije svega na samog sebe. Zahtijeva da je uvijek u centru pažnje i želi se sav obiteljski život vrti oko njega kao planeta oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen obitelji, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerirati nepoštivanje vlastite osobnosti ili nered.
U svojoj glavi on unaprijed fiksira što je dužnost njegove žene i djece. Njegov ljubav je duboko romantična i vrlo apsorbirajuća, zato što vjeruje da ima prava na sve njih. Iako je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture s drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao podnijeti ženu koja bise isto tako ponašala. Ona mora imati skrupula u svakom pogledu i mora biti izvan svake sumnje. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, prije drugima nego sebi, izabrat ženu koja ima najviše standarde savršenstva.
Prosječan Lav je dobar muž. Njegova plemenitost, dobrota i strastvena lojalnost u velikim životnim pitanjima i njegovo zaista veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem za osjetljivu, nježnu i ženstvenu ženu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK