Horoskopius

LAV-Fiksne zvijezde u horoskopskom znaku

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U znaku LAVA, nalazi se Asinus 1 i 2, na 7 stupnju, kao i PRAESAEPE, prirode Marsa, koje donose bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. No, ovo su izuzetno opasne fiksne zvijezde, koje nose i mnogo opasnosti u fizičkom smislu, kao i nesreće i ne rijetko kraći život. Sertan na 12 stupnju prirode Marsa, naglašava ljepotu, ali i duševni nemir i čudne igre sudbine. DUBE na 14 stupnju donosi ustrajnost, a ALGENUBI na 20 stupnju prirode Mars – Saturn, čudne bolesti tipa epilepsije i probleme s hranom, kao i isposništvo. Alphard na 27 stupnju prirode Saturn – Venera, donosi veliki autoritet i puno novca. Bili Gates ima na ovom stupnju Jupiter. AL JABHA, također, na 27 stupnju, pogoršava prethodnu situaciju u smislu da dolazi do izdaje i slično. Che Guevara je ovdje imao Neptun. REGULUS je do skoro bio na 29 stupnju, a sada se nalazi na 0 stupnju znaka Djevice, zovu je Kraljevska zvijezda prirode Jupiter – Mars, i vrlo je sretna fiksna zvijezda koja obično donosi velike počasti, državnike i popularnost iznad očekivanja. Obzirom da se nalazi u kvadratu s neugodnim Algolom, ne rijetko donese i strmoglavi pad, ali na ovom stupnju se nalazi i fiksna zvijezda PHEGDA, koja naglašava ratove i sukobe, duševne probleme i urušava, i ne rijetko potpuno uništiti uspjehe, koje donosi Regulus. Revolucije i ratovi koje su izazvale vođe, s naglašenim ovim stupnjem, uvijek su imali nevjerojatan broj žrtava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK