Lav / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Teškoće koje leže u ovoj kombinaciji proizlaze iz sukoba elementa Vatre, koja teži da se oslobodi svega na svom putu, i elementa Zemlje, uvijek vezanom za jedan predodređen način života; ovdje se aktivna volja spaja sa pasivnim intelektom. Na taj način, rađa se “teorijska” ličnost, sposobna jasno sagleda probleme i akcije koje treba poduzeti, ali koja je elastičnija prema potrebama bližnjih nego prema vlastitim.

Stidljiv i rezerviran temperament Djevice umanjuje maniju veličine koja pokreće Lava. Ovo biće uglavnom ume sebi pružiti sredstva za ostvarenje svojih planova do posljednjeg detalja. Riječ je o nemirnoj prirodi, ali vrlo plodnoj i produktivnoj koja ne zna za prepreke i ograničenja. Ovaj znak teži da brzo sazri i uravnoteži se. Svjestan svojih ograničenja koliko i svojih sposobnosti, on točno zna dokle može ići i čuva hladnokrvnost u teškim situacijama. Rođeni u ovoj kombinaciji imaju potrebu da se potvrde da bi se oslobodili a logički i praktični duh im je glavni adut za materijalni uspjeh.

Ovaj u osnovi odlučan temperament, što je zasluga Lava, odlikuje snažna želja za isticanjem, koju blokiraju neopravdane zebnje, kao i prekomjerna ljubav za detalje zbog koje često gubi neophodnu predstavu cjelokupnosti. Bez obzira na sve, riječ je o prirodi koja u sebi nosi savršene mogućnosti da dozira svoju snagu.

Ali, Lav – Djevica, ako je slab, obilježen pasivnošću, gaji pretjeran ponos koji veliča njegov egoizam. Odbijajući priznati svoje mane, on zauzima nadmen stav, ponosan do apsurda, tražeći od drugih ono što sam nije u stanju i ističući pretenzije nespojive s njegovom osobom …

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizovani, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevažnim detaljima. Vi znate tajnu vječne mladosti i volite vodite brigu o drugim ljudima, da im pomognete da se poboljšaju. Imate malo osjetljivije nerve nego tipični Lav i lakše Vas je izbaciti iz ravnoteže. Fine crte, ljubav prema realnosti i manje raskošna, a više tradicionalna, elegantna okolina su također Vaše karakteristike.

Vaše Sunce koje naginje ka dvanaestom polju horoskopa stvara Vam teškoće da se nametnete, postavlja neka pitanja i pojačava strepnje. Potrebno je neko vrijeme da Lav izađe iz kaveza; s godinama koje će doći mogli biste postići dobru ravnotežu između duha Lava koji umije da pravi sinteze i analitičkog osjećaja Djevice. Neka altruistička aktivnost bi mogla Vas pomiri samog sa sobom …

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni, a sredstva kojim će se oni postići otmjena. Idealista, vjerujete u izvjesne vrline poput poštenje i pristojnost. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos koji veliča Vaš egoizam. Odnosi s okolinom zbog toga stradaju. Takvo ponašanje bi moglo Vas vodi u velike pogreške, naročito na emotivnom planu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD