LAK PLEN: Ova tri horoskopska znaka ćete najlakše odvući u krevet

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

To ne znači da su lakog morala …

Zvijezde vam otkrivaju za koje horoskopske znakove treba uložiti najmanje truda da biste ih odvukli u krevet.

Ovan

Kada se radi o udvaranju, kod Ovnova prolazi agresivnost i direktnost. Nemojte ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje.

Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.

Lav

Lavovi vole biti vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvijezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole flertovati, biti u centru pažnje. Ako želite osvojiti Lava, potpuno se koncentrirajte na njega.

Pohvalite njegovu odjevnu kombinaciju ili bilo što drugo. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Kada prigušite svjetlost, provucite mu prste kroz kosu i dobit ćete veliki plus. Šapućite mu riječi hvale tijekom predigre. Tako ćete sebi osigurati savršeni seks.

Vodenjak

Vodenjaci su velike flegme … Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno hoće li imati seks ili neće.

Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentiranju. Čak i ako se nasmije, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, sve ste privlačniji Vodenjaku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.