Kvadrat-ima prirodu Marsa i osobu primorava da se pokrene!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kvadrat 90º-Ovaj aspekt se odnosi na tenziju, prije svega unutarnju, ima prirodu Marsa i osobu primorava da se pokrene i riješi tenziju. Neki astrolozi mu pridaju prirodu Saturna, jer se Saturn odnosi na strahove i odricanja. Potrebno je da se osoba odrekne udobnosti i dođe u kontakt s onim što je najviše plaši kako bi doživjela tranformativno iskustvo.

Kvadrat ne uključuje suprotnost i ne razvija svijest, on pokreće. Postoje mišljenja da je kvadrat slabiji od oporbe, pojedinca primorava na akciju, ali ne razvija svijest o postojanju druge strane kao što je to slučaj s oporbom. Kada je osoba mlada obično ima problem poduzeti planiranu akciju u cilju rješavanja napetosti, njezine dionice su mahom ishitrene. Takvi kvadrati su neosvešćeni.

Kvadrat obično uključuje znakove koji su istog modaliteta, ali različitog elementa. Napetosti se stvara zbog različitih pravaca djelovanja, zbog kojih osoba mora poduzeti mnogo više napora i energije da bi riješila konflikt znakova. Ovan i Rak su u kvadratu, kao i Ovan i Jarac. Bik i Vodenjak su u kvadratu, kao i Bik i Lav i sl.

Kvadrati dovode do raznih kriznih situacija, izazova, ograničenja, otpora i ometanja koji uz osviješten akciju mogu dovesti do transformacije, sazrijevanja, produktivnosti.

Kvadrat bi se mogao poistovjetiti s fizičkim vježbama, jer se osoba iznova bori protiv svojih ograničenja, iznova definira ciljeve, ulaže određeni napor koji dovodi do rezultata kakvi su definirana mišićna masa. Isto vrijedi i za mentalni napor i prepreke s kojima se osoba suočava kada treba riješiti određeni izazov ili zadatak.

Kvadrati u natalnoj karti jačaju volju i motivaciju. Oni predstavljaju vid čišćenja i kao takvi mogu utjecati na sazrijevanje osobe pod uvjetom da je spremna učiti iz njih, a ne da ponavlja iste obrasce ponašanja. Tek nakon ove faze razumijevanja, kvadrat kao aspekt dobiva kreativnu funkciju, putem koje osoba može ostvariti svoje ciljeve. Za orbis se uzima do 8º.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK