KRIMINALCI ZODIJAKA: Najveći broj prijestupnika na svijetu rođen je u OVA TRI ZNAKA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte kojim horoskopskim znakovima regiji najveći broj kriminalaca u svijetu.

rak

Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Kako su podložni naglim promjenama raspoloženja, u tim trenucima svoje psihičke rastrojenosti skloni su i nasilju. Jako teško kontroliraju svoj burni temperament pa kod njih i ubojstva iz strasti nisu nepoznanica. Nakon što su uhvaćeni, djeluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

Bik

Bikovi su drugi na listi s najviše kriminalnih sklonosti. Najčešće su upleteni u poslove koji donose velike pare, poput krađa i pranje novca. Uglavnom vole raditi sami jer su tako najsigurniji i postoje manje šanse da budu uhvaćeni. Ako ih uhvate na djelu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost.

vage

U usporedbi s drugim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Majstori su za korupciju, nepotizam i druge mutne poslove, a specijalnost im je gospodarski kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim suradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Rijetko kada budu otkrivene jer su veoma lukave u svom “poslu”, imaju veze na sve strane i uvijek znaju izvući.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.