Kom znaku u horoskopu najviše zavidite? Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite ……

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite Djevici, zbog njene strpljivosti i urođenog perfekcionizma. Ali, na meti vaš otvorene zavisnosti mogu se naći principijelni Jarac, koji je spreman raditi i preko granica svoje izdržljivosti, zbog profesionalnog uspjeha i društvenog priznanja, kao i moćna Škorpion, zbog pouzdanosti i dominantnosti.

BIK

Uspješni ste kada radite posao koji volite, ali trava je zelenija s druge strane ograde, pa Vagi zavidite na javnoj popularnosti, društvenim kontaktima i mogućnostima koje joj se ukazuju u vezi sa strancima i putovanjima. Prema Strijelcu pokazujete netrpeljivost, jer uspijeva do novca dođe na lakši način nego vi i zato što uglavnom često putuje.

BLIZANCI

Iako ste prilagodljivi i snalažljivi, zavidite intuitivnoj Škorpiji na njenoj tajanstvenosti i mudrosti, tako da može vas čita kao otvorenu knjigu, dok vi gorite od nestrpljenja da nešto saznate od nje, a ona vas drži u neizvjesnosti. Autoritativnom Jarcu zavidite na uspjehu i novcu koji umije da zaradi, jer je uporan i dosljedan. što su osobine koje vi uglavnom ne posjedujete.

RAK

Mada ste uglavnom dobro ‘ušuškani’, mnogima potajno zavidite, iako je malo onih koji su se udomili bolje od vas ili odabrali uspješnijeg partnera, pogotovo ako ste žena. Avanturisti Strijelcu zavidite na društvenosti i sposobnosti spontanog i otvorenog izražavanja osjećanja, a komunikativnoj Vodenjaku na društvenim vezama i lakoći s kojom ih uspostavlja.

LAV

Poštujete one koji su na višim profesionalnim pozicijama od vas, ali ljubomora, posesivnost i materijalistički stav prorade kad osjetite zavist prama vrijednom Jarcu, zbog njegove ambicioznosti i istrajnosti da uspije u svemu čega se dohvati. Iritira vas sposobnost melanholičnih Riba da svoje emocije izraze na romantičan način, onako kako vama baš i ne uspijeva.

DJEVICA

Mada ste elokventni i inteligentni, teško sklapate poznanstva, pa najčešće zavidite šarmantnoj Vodoliji na popularnosti i omiljenosti u društvu, zbog čega je uglavnom svuda rado viđen i pozivan gost. I prema Ovnu možete osjetiti zavist, zbog njegove urođene drskosti i lakoće sa kojom uspostavlja komunikaciju, ali i zbog ustrajnosti i natjecateljskog duha, pogotovo u sportskim aktivnostima.

VAGA

Omiljeni ste i poznajete mnogo utjecajnih osoba, ali divljenje pomiješano sa zavišću osjećate prema upornosti tvrdoglavog Bika da dođe do materijalnih dobara, u čemu obavezno i ​​uspijeva. Fleksibilnim Ribama možete zavidjeti na njihovoj spretnosti da se lako, bez blama i skandala, izvuku iz svake neprijatne, pogotovo poslovne situacije.

ŠKORPION

Moćni ste i krativni, pa malo tko može vas nadmaši, kad se usredotočite na svoj cilj. Ali, pritajenu zavist vjerojatno osjećate prema Ovnu, zbog njegove vitalnosti i dinamičnosti. Nestalnim Blizancima možete zavidjeti na površnosti, zato što ste vi najčešće preopterećeni sopstvenom sistematičnošću, posvećenošću svemu što radite i dubinom osjećaja.

STRIJELAC

Iako se smatrate jednim od najsretnijih znakova, može vas obuzeti zavist prema Biku, zbog njegove ljepote i fizičkog izgleda, ali i zbog njegovog stambenog i materijalnog statusa. Raku možete zavidjeti, jer ima miran, sređen obiteljski život i familijarno okruženje koje vama, u vašem poslovnom haosu, djeluje tako nedostižno.

JARAC

Pravdoljubivi ste i strogi, pa zavidite onima koji ni prstom ne mrdnu, a imaju mnogo više nego što zaslužuju. Preosjetljivi ste, pa neuhvatljivim Blizancima zavidite, jer zahvaljujući svojoj površnosti, lako zaboravljaju ili prevazilaze ružne stvari koje su im se dogodile. Zavidite i vatrenom Lavu na sposobnosti da svoju strastvenost pokaže onako kako vi ne umijete.

VODENJAK

Niste toliko zavidni kad je neko uspješniji ili imućniji od vas, koliko postajete svjesni svoje nestalnosti, zbog koje se još niste skrasili. Zato zavidite familijarnom Raku na obiteljskoj i kućnoj atmosferi u kojoj istinski uživa. Iako je osjećate, zavist nikada nećete otvoreno pokazati prema Djevici, zbog njezine smjelosti da se upusti u privatni biznis i ustraje u svemu.

RIBE

Iako ste prilagodljivi i sposobni da se izvučete iz svake ‘mutne vode’ u koju upadnete, pomalo ste nesigurni u sebe, pa možete osjetiti zavist prema šarmantnoj Vagi, zbog njene popularnosti u društvu i atraktivnog izgleda. Karizmatični Lav vas iritira, jer je samosvjestan, i njemu zavidite na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK