Koliko je koja predstavnica znaka sklona prevari ?? Jeste li tajna grješnica ili ste uvijek vjerni svom dragom …

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Vaš partner uspio je uhvatiti “priključak” s vama i počeo je slijediti vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika … Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformirani komšija … Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimati inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju … A i kada osjetite grižnju savjesti, sve je već prošlo … Ipak, stalnog partnera ne želite izgubiti ni po koju cijenu!

BIK

Onaj tko vas želi zavesti, mora biti vrlo uporan i vrlo nježan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvijek pored vas kad vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvijećem, to će mu biti samo plus u vašim očima. Ako još, svojim vezama i vezicama u banci, uspije vam smanji neku ratu za kredit, konačno će steći vaše povjerenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam “pomiče pamet” i vi mu se tada potpuno predajete … Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku.

BLIZANCI

Kao što juha nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture … kao predstavnik svog lepršavog zračnog znaka, imate najmanje dvije osobe i dvije duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača? Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kavu ili možda piće .. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu. .. Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa značiti jer još nije osvojio vašu dušu.

RAK

Vi ste u stvari jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Djeca i obitelj su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bijes će sve više rasti baš kao i vaša želja za osvetom. Čak i kada vam gnjev malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu glazbu i nježnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani a za svaki slučaj ostajete u kontaktu s udvaračem i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči.

LAV

Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni, da vas je vrlo lako “skrenuti s pravog puta”. Ali to je zabluda. Uglavnom ste vjerni i volite svog muškarca. Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio morat će vam pružiti mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za “kraljicu” poput vas, mora dobro potruditi … I tek onda kada se uvjerite da je “prinio žrtvu”, može se nada erotskom sastanku s vama. Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze, moraće još više truditi.

DJEVICA

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprječava vas da poduzmete nepromišljene korake. Ali s druge strane, taj vaš “stegnuti” eros sprečava vas da se prepustite uživanju. Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja. Naravno uvijek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo … Jedan, nasmijan, romantičan, koji želi vas uvjeri kako ste baš vi žena iz njegovih snova. A tu je i drugi, strastven, zgodan, sasvim drugačiji …

VAGA

Vjerni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, božica ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni utjecaju svih ljepota ovoga svijeta .. Zato šarmantnom kavaljeri lijepih manira, jednostavno ne možete odoljeti. Ako pri tom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu s vama. Uživate u prastaroj vječitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još nevjerojatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

ŠKORPION

Sve ili ništa – vaš je životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Ili je istina ipak drugačija? I dok vi pokušavate spasiti vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu … odolijevaju čak i dugotrajnom neobuzdanom seksualnom udvaranju … Ali ako imalo sumnjate u vjernost vašeg stalnog partnera, buknuće vulkanska eksplozija vaš strasti … A tada se kao prava strastvena osvetnica s uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču.

STRIJELAC

Vjernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje iu dobru iu zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode. Onome tko pokuša vam se približi, biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistica koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo s onim udvaračem tko je doživljava kao nekoga tko zaista ume da uživa u igri zavođenja i predavanja.

JARAC

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja, pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj tko se i profesionalno iu vašim očima, toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu. Jer i sami znate da ništa tako ne uspijeva kao uspjeh, bez obzira radi li se o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo slijedite zov srodnih erotskih duša, ali ono što može vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera.

VODENJAK

Vaš prijateljski smiješak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. Sa partnerom ćete ostati zajedno cijeli život, pod uvjetom da vam ostavi dovoljno osobne slobode. Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umjetnik. Samo ćete vi umeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumijete njegove snove. I možda ćete zato poželjeti odletite s njim i na “sedmo nebo”.

RIBE

Vi ste robinja ljubavi, a vaš ogromno srce preplavljeno je emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu raspale erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete živjeti bez nježnosti i ljubavi. Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dvije ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze. A kada se opredijelite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti možete se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK