Koji znak voli mnogo starijeg, a koji mnogo mlađeg partnera? Veze s velikom razlikom u godinama … neke začuđuje, nekima smeta ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se ponašaju horoskopski znaci kada se nađu u vezi s mnogo starijim ili mnogo mlađim partnerom od sebe?

Veze s velikom razlikom u godinama … neke začuđuje, nekima smeta, a za neke je to baš ono što su željeli. Kako se koji znak ponaša u ovakvim vezama, koji znak ih preferira i što misle da im može donijeti ovakva veza?

OVAN

Ovan, koji nastoji sve drži pod kontrolom, lako bi se upustio u vezu s mlađom osobom. Vjeruje da mu to daje mogućnost da bude glavni u vezi, da postavi svoje uvjete i da “oblikuje” svog partnera prema svojim željama.

BIK

Bik traži mir i sigurnost. Stupio bi u vezu s osobom starijom od sebe, ukoliko želi emotivno zreliju osobu, pored koje može naći mir i uzajamno poštovanje.

BLIZANCI

Blizanac želi da isproba sve u ljubavi, pa tako neće oklijevati stupiti u vezu u kojoj je velika razlika u godinama. Vjeruje da tako može steći veliko iskustvo, bilo da je osoba mlađa ili starija.

RAK

Razlika u godinama nije nešto čemu ovaj znak pridaje veliki značaj kada se zaljubi, iako preferira starije partnere, jer je njegov cilj emocionalna sigurnost. Ako njegov partner uspije “pokrije” njegove emotivne potrebe, godine tu više neće igrati posebno važnu ulogu.

LAV

Lav teži ka mlađim partnerima. Dopada mu se da ima kontrolu u vezi, i ako osjeti da njegov par zavisi od njega, situacija postaje idealna!

DJEVICA

Spada u kategoriju osoba koje pridaju veći značaj nečijem ponašanju, nego godinama. Iako preferira osobe sličnih godina, ukoliko nađe ono što traži u nekome mlađem ili starijem, sigurno neće odbaciti takvu vezu.

VAGA

Ovaj znak čezne za vezom u kojoj se isprepliću nevinost, ludost i spontanost, i smatra da tako nešto može mu pruži samo mlađa osoba. Nekad i sam želi biti mlađi u vezi.

ŠKORPION

Škorpion je znak koji je u stalnoj potrazi za dobrim seksom. Neće oklijevati stupiti u vezu s nekim starijim od sebe, dokle god vjeruje da će mu to donijeti bogato iskustvo – u krevetu! Ovo je kriterij po kojem Škorpion bira svog partnera.

STRIJELAC

Zbog svog djetinjastog ponašanja, Strijelac se u vezi odlično slaže s mlađim partnerima. Traži čednost i ludost, za koje vjeruje da ne može naći u nekom starijem od sebe.

JARAC

Ozbiljan i emocionalno zreo, Jarac bi se najbolje slagao sa starijim partnerom. Zahtijeva odgovornost, kao i duhovnu i mentalnu komunikaciju u vezi, za koje misli da će naći samo u starijima od sebe, zbog njihovog iskustva.

VODENJAK

Za Vodenjaka, razlika u godinama prestaje biti prepreka onog trenutka kada shvate da mogu dobiti nešto posebno u toj vezi. U principu, preferira veze s osobama svojih godina, jer vjeruje da sa njima ima više zajedničkih tema.

RIBE

Ovaj znak želi osjeća sigurnost i povjerenje u vezi. Traži zdrav razum i sigurnost. Sve to smatra da može naći u starijem partneru, pa se zbog toga neće dvoumiti da započne vezu s njim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK