Koji je vaš astro talent? Bik će uvijek gledati da što više ima i da to sačuva, Jarac je nadaren za složene sastave i konstrukcije …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovnovi su talentirani za brzo reagiranje u trenutku. Odlično prolaze tamo gdje treba donositi odluke odmah i gdje se traži snalažljivost, pa i improvizacija. Kada je sport u pitanju dinamičnom Ovnu skoro svi sportovi leže. Odlični su i kao pokretači i inicijatori svega, ali obično nemaju strpljenja da izguraju projekt do kraja, pa ga rado prepuštaju nekom drugom, dok su oni već u nekoj novoj ideji koju treba oživjeti.

Bik

Bik će uvijek gledati da što više ima i da to sačuva. Njihov dar je u tome što odlično barataju s nekretninama, znaju zaraditi i “oplode” novac, a kao umjetnici su konkretni. Poseban talent ovog znaka jesu pjevačke sposobnosti. Nerijetko se baš među njima nađe izvrsnih pjevača i pjevačica. To je zato što Bik kao znak vlada vratom i grlom. Kad se tome doda i vladajuća Venera, eto glas za pamćenje.

Blizanci

Ono što je dano Blizancima, to je sposobnost širenja informacija i povezivanja ljudi. Sve je to zbog Merkura koji vlada ovim znakom. Blizanci su snalažljivi, a nerijetko se iz njihovih komunikcijskih talenata razvije tolika sposobnost izražavanja da napišu cijele knjige, scenarije ili se pretvore u sjajne govornike. Nadareni su i za poslove s rukama. Vole dnevne stvari (doduše) brzo prođu, pa su dobri iu modi.

rak

Emocija je njihov talent. Što god radili, uspjet će unijeti osjećaje i njima oplemene područje. Vrlo su meki, ali nisu bez ambicija. Njihov talent najčešće se manifestira kroz razne umjetnosti, a posebno su dobri kao slikari. Znaju prekrasno da urede interijere jer ih ljubav prema domu nadahnjuje. Ponekad se sve usmjeri na patriotizam, pa postaju narodni političari koje mase vole. Tu pokazuju osjećaje prema domovini za koju se iskreno bore.

Lav

Lviv talent sastoji se u tome da zablista kao Sunce koji mu je vladar. Stoga su odlični u prezentacijama pred publikom. Njihova posebnost zrači, a često i dramatizira, pa se mnogi razviju u dobre glumce. Lako im je privući pozornost drugih, pa se kod nekih to manifestira kroz uvjerljivost u situacijama kad treba pridobiti osobe ili sredstva za neki projekt. Dobri su i kao organizatori i manageri koji vole vladaju. Lavovi također odlično znaju s djecom

Djevica

Postoji niz sitnica i hobija za koje Device pokazuju izuzetne talente. Teško bi ih bilo sve nabrojati, ali radi se o tipu koji je najveći perfekcionist i koji pazi na svaki detalj. Oni će uvijek ići do kraja kad nešto treba usavršiti, ali će zato ponekad izgubiti iz vida cjelinu. Ovo je znak pravih malih specifičnih talenata, pa tu možemo naći i one rijetko viđene, jedinstvene u svijetu. Sjajni su kao obrtnici, a talentirani su i za svako bavljenje gdje treba pokazati uslužnost. Spremni su uče cijeli život.

Vaga

Ako treba pomiriti dvije zaraćene strane, pozovite Vagu da to učini. Ona će uvijek naći kompromis. Njezin talent je u tome što na fin način zna da poveže i uravnoteži ljude. To je zbog Venere i prirode 7. kuće koja uvijek gleda kako je i drugome. Stoga su Vage nadarene za diplomaciju, pravo, pregovore, dogovaranja, ali i umjetnost. Njihova je kreativnost povezana s neopipljivim, pa su nerijetko izvrsni glazbenici koji duboko osjećaju svaku notu. Ponekad su i odlični filzofi koji znaju da pojednostave stvari.

Škorpion

Sva područja u kojim se traži provokacija ili borba, prilike su da Škorpioni pokažu svoje talente. Izvrsni su kao stratezi, dobri su i kao seksolozi. Nerijetko se tu nađe i odličnih kirurga koji imaju dovoljno hladnokrvnosti i sabranosti za složene operacije. Kako je ovo znak prirode 8. kuće, ima tu i bankara koji izvrsno znaju da barataju tuđim novcem. Imaju šesto čulo, koje neke usmjere u detektivske sposobnosti. Stoga se mogu razviti iu dobre kriminaliste, a nekad se to okrene na duhovno, pa istražuju dušu kao psiholozi.

strijelac

Sjajni su kao filozofi, pokretači i upravljači idejama koje će utjecati na druge. Ponekad odu u svećenički poziv koji je kod nekih iskrena potreba. Zbog prirode 9. kuće koja nadilazi sve granice, mnogi razviti talent povezivanja različitih naroda i kultura šireći ideju mira. Dobri su i kao fotoreporteri, dopisnici, pomorci ili istraživači.

Jarac

Jarac je nadaren za složene sastave i konstrukcije. Stoga svoj talent mogu razviti kroz upravljačku djelatnost gdje treba u svakom trenutku znati tko što radi, gdje sve to vodi i što učiniti u pričuvnom slučaju. Sjajni su direktori, redatelji, arhitekti, inženjeri. Zbog velike odgovornosti koja krasi ovaj znak, talentirani su i za područja gdje treba jamčiti sigurnost, pa se nađu u poslovima gdje treba podmetnuti leđa, nekog spasiti ili zaštititi. Uvijek su maratonci na duge staze.

Vodenjak

Kao znak koji je uvijek ispred svog vremena, Vodenjakov talent nerijetko biva prepoznat tek kasnije. On je onaj koji otvara čovječanstvu nove puteve stremeći u visine koje mnogi još ne naslućuju. Sve što je novo i još nepoznato, njegovo je područje. Danas je to informatika ili umjetnost stvorena pomoću novih tehnologija, sutra već nešto drugo. Odličan je i kao istraživač, znanstvenik, ali i humanista. Mnogi će se istinski posvetiti drugima pomažući u humanitarnim akcijama.

ribe

Ribe su talentirane za većinu umjetnosti. Kod njih to ide samo po sebi jer i život oplemenjuju nježnim i lijepim stvarima. Osjećajnost koju posjeduju odličan je temelj za umjetnička bavljenja, a priroda 12. kuće iznedriće mnoga nadahnuća. Sjajne su kao plesači, jer Riba vlada stopalima. Imaju sposobnost da zapetljaju stvari, ali i raspetljaju, pa zna da se razvije dar za čitanje između redaka ili dešifriranje zagonetki.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK