Koji horoskopski znakovi najbolje slažu u seksu? Rak nije uvijek strastven, Ovnovi vole izazove u krevetu ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Strastveni Ovnovi vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za to. Koketna priroda Blizanaca i njihov nemirni duh poklapaju se s brzim tempom Ovna, pa lako mogu ga uzbude. Inteligencija Blizanaca i dovitljivost održavat Ovna zainteresiranim dugo nakon što strasti nestane i zato ovaj spoj može imati uspješnu dugogodišnju vezu.

BIK

Suprotnosti se privlače, a Bik i Škorpion kao dvije suprotnosti ne samo da se privlače, nego ne mogu se odlijepe jedno od drugog. Senzualni i prizemni Bik magnetski je privučen dubinom i strastvenošću Škorpiona. Škorpijin višeslojnost održava Bikovu zainteresiranost, pa on stalno traga za Škorpijin suštinom. Uzavrela kemija između njih dvoje uočljiva je čak i najnepažljivijem promatraču.

BLIZANCI

Radoznali i zabavni Blizanci vole eksperimentirati i vrlo brzo im dosade poznate stvari. Ovnova želja za akcijom ostavlja Blizance bez daha, pa tako ovaj par stalno nalazi nove načine za uzbuđivanje. Njih dvoje se kroz život kreću nevjerojatno brzim tempom, upijajući uzbudljive i zanimljive stvari. Oboje su entuzijastični i vole izazove.

RAK

Rak nije uvijek strastven – on ima uspona i padova kada se radi o strastvenosti, a prizemni Jarac osigurava ovom vodenom znaku stabilnu i čvrstu osnovu, što Raku omogućuje da se opusti i prepusti. Suprotna priroda ovih znakova kreira tajnovitu seksualnu tenziju između njih, a oni je ponekad nisu ni svjesni. Jarčeva rezerviranost potiče Rakovu želju da ukroti zvijer koja se krije unutar Jarca.

LAV

Lav voli kada mu drugi udovoljavaju, kad uživa u pažnji i u spavaćoj sobi i izvan nje. Šarmantna Vaga zna što točno treba reći i napraviti kako bi probudila ono najbolje u Lavu i doživjela strast kojoj mnogi ne mogu parirati. Vaga ima nevjerojatnu sposbnost da kreira romantičnu pozadinu za strastven ljubavni čin, pa tako zadovoljava i Lavovu želju za luksuzom i dramom, pa se Lav nakon seksa pretvara u malu umiljatu macu.

DJEVICA

Kada se Djevica opusti, mnogo pažnje posvećuje detaljima, što može biti vrlo dobro u krevetu. Intuitivne Ribe znaju kako Djevici skrenu pažnju sa nebitnih detalja i usmjere je samo na bitno. Unoseći maštovitost u seks, Ribe pomažu Djevici da se otvori i oslobodi inhibicija. Djevica je facinirani time što Ribe tako lako prelaze preko stvari i želi im priuštiti maksimalno zadovoljstvo koje će pamtiti.

VAGA

Lepa, diplomatične i umjetnički nastrojena Vaga želi seks i želi tijekom njega izgleda dobro. A Lav čak i najobičniji seks umije pretvoriti u legendarni doživljaj. Vaga nikad neće zaboraviti što je doživjela s Lavom, taj nivo napetosti i uzbuđenja. Vaga voli Lviv ekspanzivan pristup ljubavi i uzbuđuje je Lavova voljnost da uradi skoro sve kako bi je zadovoljio i zabavio u spavaćoj sobi.

ŠKORPION

Škorpijinoj magnetnoj sili je teško odoljeti, ali Bik je dovoljno prizeman osigurati Škorpionu taman onoliku dozu izazova koliku Škorpion voli. Miran, stabilan i zadovoljan, Bik Škorpionu djeluje kao nešto što bi bilo lijepo uhvatiti. Škorpion je zaintrigirana i čini sve samo da dobije nekakvu reakciju od njega. To je baš ono što joj treba – netko koga nije lako (za) dobiti.

STRIJELAC

Zabavni Strijelac voli avanturu i rizik i uvijek je spreman na sve. Vodolijin inventivna priroda uvijek je za korak ispred Strijelca, a Strijelac uporno ide za tim, pa to zadovoljava njegovu potrebu za pokretom. Strijelcu se dopada i Vodenjakov neobični pristup ljubavi i seksu, pa se u ovom spoju Vode i Vatre čini kao da je voda ulje.

JARAC

Jarac i na senzualnost gleda vrlo ozbiljno i posvećeno. Zato su Jarcu potrebne Rakova otvorenost i vedrina. Rak u seks unosi emocije, što budi ono najdublje u Jarcu i odnos čini intenzivnijim. Naizgled nespojivi, ova dva znaka ispod pokrivača čine čuda.

VODENJAK

Nestašna Vodenjak voli kad je netko iznenadi novim i neobičnim umijećima u krevetu. A Strijelac je uvijek upućen u novitete i voljan istražiti nepoznate oblasti. Strijelac zna mnoge trikove i voli ih podijeliti s Vodenjakom, jer ih ona prihvaća bez predrasuda. Njih dvoje će, ako dugo ostanu zajedno, istražiti sve što se na seksualnom polju istražiti može.

RIBE

Ribe imaju veoma bogatu maštu koju Device umeju da provedu u djelo. Ribe vole sposobnost Djevice pogoditi pravu točku, što Djevici nije teško, jer je majstor za detalje. Dok njih dvoje istražuju granicu između fantazije i realnosti, drugima uvijek djeluju neobično i čudno kao par.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK