KO JE RUŽA, A KO KARANFIL? Pronađite koji ste CVET po rođenju i što to govori o vašoj osobnosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte koji ste cvijet po rođenju i što to treba značiti.

Vaš cvijet povezan je s mjesecom u kojem ste rođeni. Osim što donosi boju, mirise i radost, cvijeće predstavlja i naše osobnosti u svojevrsnom floralnim zodijaku.

Osim što možete prijateljicama da poklonite bukete cvijeća koje ih predstavlja, možete i svoj dom ispuniti cvijećem koje će vam mnogo više značiti nego inače.

Pronađite svoj cvijet.

Siječanj – KARANFIL

Karanfil postoji u mnogo boja i svaka ima svoje značenje. Ipak, najjaču nosi ružičasti karanfil koji simbolizira majčinu vječnu ljubav. Vi ste, kao i karanfil, različiti i fascinantni i lako vas je voljeti.

Veljača – IRIS ili LJUBIČICA

Tri uspravne latice na irisu predstavljaju tri osobine – vjernost, hrabrost i mudrost. Vaše junaštvo je toliko jako da je ovaj cvijet postao i nacionalni simbol Francuske. Ukoliko sanjate ljubičicu, čeka vas napredak u životu. Vi ste pozitivni, a krase vas i pažljivost, odanost i poštenje.

Ožujak – ŽUTI NARCIS

Rođeni u ovom znaku skloni su novim počecima i najčešće ih prati dobra sreća. Zato i poklanjanje žutih narcisa u prijevodu znači da nekome želite sve najbolje. Ipak, obratite pažnju i nemojte poklanjati narcis koji cvjeta samo jednom, jer on proriče lošu budućnost.

Travanj – GRAŠAK i BELA RADA

Cvijet graška simbolizira odlazak i rastanak, ali ovaj hibridni cvijet pronađen u 17. stoljeću odiše, kao i vi, delikatnošću i blaženstvom. Bijela rada jest simbol prijateljstva i zajedničke tajne koja nikada ne smije biti izgovorena. Zato ste vi čisti, nevini i odani.

Maj – ĐURĐEVAK

“Đurđevdaaaaan jeee, a ja niiiisaaaam …” Pravo čudo da ovaj cvijet predstavlja majsku djecu, zar ne? Latinski naziv “majalis” zapravo znači da cvijet regiji svibnju. Rođeni u voom znaku su čisti, humani i neodoljivo slatki.

Jun – RUŽA

Nalik karanfilu, svaka boja ruže nosi drugu poruku. Žuta je simbol prijateljstva, a ružičasta ljubavi na prvi pogled. Ipak, oni koji su rođeni u lipnju odišu osobinama tamnocrvene ruže – vi ste strastveni i puni ljubavi.

Srpanj – DELFINIJUM (ŽAVORNJAK)

Vi ste vatreni, otvorenog srca, laki i nestalni. Vaš cvijet po rođenju je žavornjak ili delfinijum koji je ime dobio po obliku koji neodoljivo podsjeća na dupine.

Kolovoz – GLADIOLE

Unijećete strast u život ako nekome poklonite gladiole ili ako ih unesete u svoj dom. Rođeni u ovom cvijetu su često zaneseni, ali snažni i jakog moralnog integriteta.

Rujan – LEPA KATA

Stari Grci vjerovali su da će mirisni dim koji nastane kad se zapali lišće Lepe Kate otjerati zle duhove. Takvi ste i vi, pozitivni, optimistični i strpljivi. Ljubav je vaš prioritet u svemu.

Listopad – NEVEN

Unatoč tome što bojama podsjeća na toplinu sunca, ovaj cvijet predstavlja melankoliju. Vi ste skloni jakim i dugim ljubavima, ali i patnji. Tuga je nešto što često osjećate.

Studeni – HRIZANTEMA

Krizanteme su lijepe i snažne. U bilo kojem aranžmanu da se nađu, one će biti u centru pažnje jer privlače poglede, kao i vi. Radosni ste, optimistic i prijateljstvo vam je nabitnije u životu.

Prosinac – BOŽIĆNA ZVEZDA ili ZELENIKA

Božićna zvijezda je kod Asteka predstavljala čistoću, nevinost, a danas je simbol uspjeha i slave. Vi ste veseli i uspješni. Uz to ste iskreni, donosite sreću drugima i plodni ste – kao i zelenika, čija je zimzelenost i ljepota vezana za zimske praznike.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK