KO JE KREATIVAN, A KO sebičan? Mjesec u kojem ste rođeni otkriva KAKVI STE U KREVETU!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u kojem ste rođeni određuje kakvi ste ljubavnici i kakve su vam seksualne navike.

Siječanj

Kada je petljanje s nekim u pitanju, ove osobe su poprilično konzervativne, ali kada im se netko zaista dopadne, izrazito su uporne u realiziranju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u studenom, prave su zvijeri u krevetu.

Veljača

Ove osobe su jako sklone avanturama. Iznimno su strastvene, ali tu strast morate ozbiljno zaslužite. Iako su vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se s partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Ožujak

Osobe rođene u ožujku obožavaju provoditi vrijeme u krevetu iu krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks mnogo više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neke sasvim nove razine …

Travanj

Ove osobe su veoma neovisne pa kada se upuste u vezu s nekim, u njoj daju cijelog sebe. Seks sa ovim osobama je mnogo intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osjećaju prema nekoj osobi.

maj

Ovim osobama je najbitnije da im je seks ugodno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim plahtama, budite spremni na prave maratone uživanja.

jun

Ove izuzetno znatiželjne osobe spremne su isprobati sve moguće poze koje postoje kao i ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Ako volite “prljaviji” seks, ovo je osoba za vas, a ako je seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša …

Srpanj

Da bi se uopće dogodio seks sa ovim osobama, one moraju osjećaju emotivnu povezanost. Njima je potrebno da se s partnerom osjećaju sigurno, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju pružiti zadovoljstvo partneru.

Kolovoz

Razapeti su između dvije krajnosti – ili su ekstremno sebični ili su ekstremno velikodušni. Ili će htjeti partneru osiguraju apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet s nekim drugim. Mrze kad im govorite što da rade u krevetu i obožavaju pokazuju svoje seksualne vještine.

Rujan

Ovo su jako strastvene osobe, ali uvijek se trude kontrolirati svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vrijeme da se u potpunosti opustiti i priuštiti sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču vrtoglavo, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, nema ništa što za partnera neće učiniti …

Listopad

Oni će vam nacrtati sve što vas s njima očekuje, upoznat će vas sa svime što možete očekivati ​​i osjećajima koji će vas prožimati. Uživat u cijelom procesu zavođenja i predigre i potrudit se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Studeni

Ove osobe su hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele posjedovati svog partnera i žele da njihov partner posjeduje njih, zbog toga su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su sve uradile.

Prosinac

Osobe rođene u prosincu su jako kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igre i razne uloge za sebe i partnera. Nerijetko je teško dublje se povezati s njima, ali zato je seks s njima svaki put zabavno iskustvo.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.