KINESKI ASTRO: Ponekad je dobro biti SVINJA-Kineska astrologija

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dovoljno je znati godinu rođenja da biste saznali tko je koji znak u kineskoj astrologiji.

Kineska astrologija bazirana je na ciklusu pet elemenata i dvanaest životinja koje vladaju određenom godinom.

Kineski zodijak je među najstarijim poznatim horoskopima io njegovom nastanku postoji mnogo legendi. Prema jednoj od njih Buddha je na samrti pozvao sve životinje na ispraćaj, ali se odazvalo samo njih dvanaest. Kako bi nagradio njihov dolazak – svaku godinu je nazvao po jednoj od njih.

ŠTAKOR (1924,1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

On je šarmantni diplomata, vrijedan je, štedljiv i vrlo uspješan. Voljen je, društven, zabavan, uživa veliku podršku i divljenje u krugu obitelji i prijatelja; uživa u dotjerivanju i večernjim izlascima. Beskrajno je znatiželjan, ali ta želja biti uvučen u sve može mu zakomplicirati život. Štakor je duboko osjećajan i ima teškoća s odricanjem od emotivne povezanosti. Voli novac i da se brine prema zaposlenicima, pa je po prirodi odličan poduzetnik. Velikodušan je prema ljudima koje voli, a kad je posrijedi trošenje novca na djecu – ono se može okarakterizirati kao neracionalno. Majstor je u istraživanju i otkrivanju tajni, pa može biti velika tračara. Kada je uznemiren može biti prilično nervozan … Mrze kašnjenja, nepotrebno rasipanje, lijenost i ljude koji ne umeju da održe datu riječ.

Poznati Štakori: Aleksandar Veliki, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Maradona, George Washington, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Mata Hari, Mocart, Marlon Brando, Petar Veliki, princ Charles.

bivola (1925,1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

On je stabilan i pouzdan, prizeman, senzibilan, posjeduje veliko srce i uvijek je voljan pomoći. Njegov život čine rutine i utvrđene metode, jer voli dugotrajnu sigurnost. Vrlo je dostojanstven i pun samopouzdanja. Voli pravila i očekuje da ih svi poštuju. On voli svoju obitelj, ali ima velika očekivanja i može biti prilično zahtjevan. Uvijek će reći što misli i lako će odbiti bilo kakav kompromis koji se kosi s njihovim načelima. Uglavnom mirna osoba, kad mu dođe “žuta minuta” može biti beskompromisan, zahtjevan i emotivno dalek. Nevjerojatno je strpljiv, ali ne i bezgranično. Zastrašujuć je prizor kad se naljuti. Zna da bude zlopamtilo i to uglavnom na vlastitu štetu. On nije romantičan, ali je njegova ljubav jaka i jasna i potrebno joj je vremena da preraste u intiman odnos.

Poznati Bivoli: Sadam Husein, Hitler, Marlene Dietrich, Jim Carrey, Dennis Rodman, Eddie Murphy, princeza Diana, Walt Disney, George Clooney, Jessica Lange, Meryl Streep, Richard Gere, Anthony Hopkins.

TIGAR (1926,1938, 1950, 1962, 1974,1986, 1998, 2010)

Tigar je energičan, uzbudljiv i pomalo kompliciran. Krase ga živahnost, ljubaznost, velikodušnost i zabavni karakter. Može biti i samovoljan, neovisan, impulzivan, tašt i izuzetno sebičan. On je inspirativan prijatelj i poželjna osoba na društvenim okupljanjima. Voli biti aktivan i riskirati. Iznenađujuće je sumnjičav i nestrpljiv – imaće cilj, a već u sljedećem trenu biće neodlučan. Ako osjeti da ga netko ne poštuje, može biti zao i osvetoljubiv. U ljubavi je izuzetno romantičan, najšarmantiji partner. Voli djecu i kućne ljubimce. Njegov život nikad nije dosadan i nikad neće izgubiti ljubav prema životu i optimizam.

Poznati Tigrovi: Betoven, Karl Marks, Phil Collins, prorok Muhamed, Tom Cruise, Robbie Williams, Leonardo DiCaprio, Marilyn Monroe

ZEC (1927,1939, 1951,1963, 1975, 1987,1999 2011)

U Kini su zečevi simbol dugovječnosti i oni koji su rođeni u ovom znaku smatraju se prirodno sretnim. Zeca krasi mnogo divnih i profinjenih osobina – on je nježan, elegantan, suosjećajan, cijeni harmoniju i ljepotu. Diplomata po prirodi, on je pogodan za sva zanimanja koja su u vezi s drugim ljudima. Ume biti ćudljiv i udaljen, osjetljiv na negativne komentare i kritiku, ali je divan domaćin i uvažava sve lijepe stvari koje život može ponuditi. Dobar je prijatelj i uvijek ima odlične savjete. Ipak, ne zna se uvijek što mu je u mislima. Jakim intelektom svaku situaciju okreće u svoju korist, pa je zbog toga dobar pregovarač. Tajnovit i manipulativan, samo želi udobnost, mir i osobnu sigurnost.

Poznati Zečevi: Einstein, Kasparov, Johnny Depp, Quentin Tarantino, Whitney Houston, Drew Barrymore, Frank Sinatra, Ingrid Bergman, David Beckham, Angelina Jolie.

ZMAJ (1916, 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988,2000, 2012)

Moćan, snažne volje i karizmatičan, Zmaj slijedi svoj jedinstveni životni put. Nije lako biti kraj njega, jer zna biti voema zahtjevan, bezobziran i nadmen. Smatra da uvijek ima nešto važno da doprinese i njegova snaga leži baš u tom odbijanju da se preda. Misli da uvijek može naći neko rješenje i najsretniji je kad ima razlog fokusiranja nagomilane energije. Ljubav je na drugom mjestu, zbog karijere. Sjajan je ratnik jer se izravno sukobljava s izazovima i problemima. Iskren je i direktan, pa može biti prevaren manipulacijama i trikovima drugih. Psihički je jak i atletske je građe. Ulaže sve svoje resurse i napore u ono u što vjeruje. Zahtjevan je i zapovjednički nastrojen, ali ima mnogo sljedbenika.

Poznati Zmajevi: Abraham Lincoln, Charles Darwin, Rasputin, Cezar, Nikola Tesla, Che Guevara, Brus Li, Al Pacino, Josip Broz Tito, Vladimir Putin, Orlando Bloom, Pele, Placido Domingo, Ringo Starr.

ZMIJA (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 2001, 2013)

Šesti znak kineskog zodijaka je mudra i misteriozna zmija. Fizički je upečatljiva i ima dobar osjećaj za osobni stil. Nezavisna je i prati svoj put, bez obzira na tuđa mišljenja. Sofisticirana Zmija se najbolje snalazi kod kuće, uz dobru knjigu, film, glazbu, gurmanske specijalitete i sve što je visoke kvalitete. Novac joj nije problem i veoma je velikodušna. Psihički je vrlo jaka i privlače je filozofija i duhovne teme. Iako se učini da je spora i opuštena, to je samo znak da je pokrenula sve svoje analitičke moći. U ljubavi je vrlo zahtjevna i posesivna. Postavlja visoke standarde i za sebe i za partnera i zna biti vrlo sumnjičava. Tajnovita je i njene izjave su oprezno odmjerene. Čvrsto se drži svojih planova i rijetko će ih se odreći. Sklona je osveti i to onoj koja se servira hladna, jer je strpljiva i čeka pravu priliku. Najbolje je da nikada ne prekršite obećanje koje ste joj dali.

Poznate Zmije: Aleksandar Fleming, Roosevelt, Picasso, Mohamed Ali, Bob Dylan, Chris Martin, Liv Tyler, Orlando Bloom, Brooke Shields, Ben Stiller, Charlie Sheen, Elizabeth Hurley, Sarah Jessica Parker.

KONJ (1918, 1930., 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Vrlo je aktivan i popularan. Kao neovisna i vesela osoba, Konj iskreno uživa u drugim ljudima. Može biti svojeglav, a kad je ljut donosi brzoplete i nepromišljene odluke. Njegova istraživačka priroda odlično se kombinira sa sklonošću novitetima. Dat će sve od sebe da nekome pomogne, ali neće ništa tražiti ni očekivati ​​zauzvrat. Njegova ubeđivačka moć je vrlo jaka, te je ambicija njegova jaka karakteristika. Srcelomac je i prirodni zavodnik, lako će pridobiti simpatije, ali će uvijek na prvo mjesto stavljati svoju slobodu. Samo zreo konj može ostvariti uspješan brak. Voli zabavu i kvalitetan provod, ima veliki krug prijatelja, ali uvijek na kraju korača sam prateći svoj put.

Poznati Konji: Jeljcin, Clint Eastwood, Cindy Crawford, Denzel Washington, Emma Watson, Harrison Ford, James Cameron, James Dean, Kevin Costner, John Travolta, Sean Connery, Nelson Mandela.

OVCA ili KOZA (1919,1931 1943. 1955,1967, 1979, 1991, 2003,2015)

Osmi znak zodijaka je Ovca (ponekad se naziva i Koza). Ona je predusretljiva, nježna, suosjećajna, tiha i stidljiva. Njene emocije svako malo isplivaju na površinu, naročito u krugu najbližih. Veliki je umjetnik i lako dolazi do pokrovitelja. Odličan je gost i uživa u okruženju moćnika, kao iu lijepim stvarima. Ne voli da se suprotstavlja i radije bi da netko drugi donese odluku, ali će zamjeriti ako ona ne doprinese njenom komforu. Prirodno je sretna, miroljubive prirode i dobrog srca. Romantična je i potreban joj je partner koji je spreman je sasluša (najbolje se slaže sa Zecom), razumjevši njezine promjene raspoloženja, indirektne odgovore i samosažaljevanje. Vjeran je prijatelj, stabilan i pouzdan i vrijedna je posvećenog vremena i pažnje.

Poznate Ovce: Keith Richards, Mick Jagger, Michelangelo, Robert de Niro, Bruce Willis, Julia Roberts, Nicole Kidman, Mira Sorvino.

MAJMUN (1920, 1932., 1944,1956, 1968, 1980,1992, 2004,2016)

Živahan i svestran, Majmun je siguran u sebe i nikada se neće podcijeniti. Njegova smjela ljubav prema životu čini da se i drugi osjećaju dobro. Svaku situaciju ume da okrene u svoju korist. Barata riječima i novcem odlično, a ljubavne probleme rješava na originalan način. Inteligentan je, ali ne i previše častan, međutim – prijatelji mu opraštaju sklonost obilaženju zakona. Njegova spontanost je neodoljiva, komunikativan je i prilagodljiv. Karakteriziraju ga komunikativnost, podržavanje društvenih dobara i ljubav prema izazovima. Nije pretjerano lojalan (osim ako nema interesa u tome).

Poznati Majmuni: Kaligula, Deni de Vito, George Lucas, Jennifer Aniston, Kajli Minog, Tom Hanks, Guy Ritchie, Monika Beluči, Selin Dion, Andy Garcia, Mel Gibson.

PIJETAO (1921, 1933, 1945,1957, 1969, 1981, 1993, 2005,2017)

Pijetao je kompleksan i neshvaćen. Poneki pijetlovi su jaki, tajanstveni i mirni, ali neki su vrlo brbljavi. Osvajaju šarmom ili postaju najgori košmar – nema sredine. Vrlo je ambiciozan i gaji jaku želju za uspjehom. Spreman je naporno radi kako bi ostvario uspjeh. Tradicionalan je, dobrodušan i željet svima najbolje. Vjeruje da je uvijek u pravu i to toliko da će učiniti sve da svakoga u to uvjeri. Iskren je i pošten i uz dobar argument postaje odličan diplomat. Ako želite mu budete prijatelj morate biti spremni na sve – ali prije svega, ništa ne shvaćajte previše osobno.

Poznati Petlovi: Adriana Lima, Beyonce, Charles Bronson, Jessica Alba, Giuseppe Verdi, Enrico Caruso, Larry King, Richard Wagner, Benjamin Franklin, Dolly Parton, Steve Martin, Konfucije.

PAS (1922, 1934, 1946,1958, 1970, 1982, 1994, 2006,2018)

Odan je i iskren i mnoge osobine dijeli sa svojim drugarima psima. Ima jak osjećaj za pravdu i fer igru. Originalan je, skroman, šarmantan i stoji čvrsto na zemlji. Ipak, kao prekršite njegove principe, postaje razdražljiv i manje ljubazan. Na prvi pogled je prijateljski nastrojena osoba s neformalnom i ležernom ljepotom. Može biti tvrdoglav i brzoplet, ali to nije vidljivo na prvi pogled. Voli aktivnosti na otvorenom i druženje s prijateljima. Kooperativan je i lak za suradnju. Izvrstan i lojalan prijatelj, ipak može biti vrlo isključiv – ili ste s njim ili protiv njega, crno ili bijelo – nema sivog. Sumnjičav je i nove prijatelje stječe vrlo polako, ali njihove interese štiti kao svoje.

Poznati Psi: Andre Agassi, Claudia Schiffer, David Bowie, Madonna, Mariah Carey, Michael Jackson, Sharon Stone, Uma Thurman, Claudia Schiffer, Elvis Presley, Freddie Mercury, Steven Spielberg.

SVINJA (1923,1935, 1947,1959, 1971, 1983, 1995, 2007,2019)

Posljednji, dvanaesti znak kineskog zodijaka je jaka gruba i vesela Svinja. Ona je tako jednostavna, iskrena i hrabra da je prirodno i lako diviti joj se. Cijeni dobar provod, dobru hranu i piće. Vrlo je strastvena i ostaje puna energije iu starosti. Prva je osoba koju treba pozvati kada je potrebna pomoć ili podrška. Osoba je od povjerenja, ali je lakovjerna i vjeruje u sve što čuje, pa je često žrtva oportunista. Veliki radnik, sjajan prijatelj i organizator – dat će sve od sebe i biće mučenik, da bi učinila nešto za druge. Može biti uspješna u bilo kojem području, ali ne voli obmane i političke igre.

Poznate Svinje: Arnold Schwarzenegger, Elton John, Humphrey Bogart, Kevin Spacey, Nastasja Kinski, Val Kilmer, Rupert Everett, Winona Ryder, Jared Leto, Denise Richards, Ricky Martin.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK