Horoskopius

KARMA retrogradnog MERKURA-Gubeći se u misli koja je izvan poimanja ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osoba s retrogradnim Merkurom treba proći kroz nerazriješeni karmu u odnosima s ljudima. Pokazuje sklonost da na druge reagira kao da predstavljaju ljude iz njene prošlosti. Na taj način ima teškoću održati pun fokus svoje svesti na “ovdje” i “sad”. To se obično manifestira kao teškoća u odnosu s obitelji i rođacima. Ali pitanje odnosa s ljudima nadilazi način nečije komunikacije s njima. To također podrazumijeva percepciju svemira u cjelini. Često se kod retrogradnog Merkura javlja inherentni problem u sagledavanju onoga što bi se moglo nazvati inverziranom realnošću. Pojedinac ima teškoću shvatiti najosnovniju vezu između uzroka i posljedice. Postavlja pitanja o samoj suštini života, ali često ne može vidjeti najjednostavnije spone između stvari, okolnosti i ljudi. Gubeći se u misli koja je izvan poimanja, mora naučiti da se zadovolji najelementarnjim jednostavnim stvarima od kojih je život sazdan. Toliko je željan otkriti što se nalazi izvan okvira razumijevanja da skoro uvijek propušta očigledno. S karmičkog stanovišta ova osoba mora naučiti kako da svoju pažnju fokusira na realnost sadašnjosti, a ne da se gubi u maglovitim iluzijama kojima sklona. Kada jednom bude uspjela da to učini, biće u stanju postavi čvrstu referentnu točku ovdje i sad kroz koju se sva njena otkrića mogu manifestirati u vanjskom svijetu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM