KAP KOJA ĆE PRELITI ČAŠU: Horoskop otkriva KOJE ŽENSKE MANE muškarci ne mogu podnijeti

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ste na početku veze i još ne poznajete dovoljno svoga dragog ili osjećate da su stvari krenule nizbrdo, možda pravite neke od grešaka o kojima pišemo. Sudeći po horoskopu svaki znak ima odgovarajuće obrasce ponašanja koje ne tolerira.

Ovan ne voli nesigurne.

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog tko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik nije za nepredvidive.

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagirati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.

Blizanci traže rječite.

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutiljive žene koje ne znaju s riječima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

Raku morate pokazati osjećaje.

Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac Rak će reagirati loše na ženu koja ne pokazuje osjećaje. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosjećajna i sklona kritiziranju, Rak će takvu ženu zamijeniti nekom sličnijom sebi.

Lav zahtjeva pozornost.

Lavovima je potrebna pažnja, i iako će na početku pokušati osvojiti ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvaćaš zbog čega je on genijalan, onda ga ne zaslužuješ.

Djevica je čista i to će od vas zahtijevati.

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako ti je svejedno što ti je auto neuredan i misliš da je mnogo važnije živjeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Djevica nikako nije za tebe.

Vaga ne voli svađe.

Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbjegavanju svađa i konfrontacije. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.

Škorpiona nemojte lagati.

Škorpion iznad svega cijeni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da prijeđe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce Škorpionu.

Strijelac ne voli mirne.

Skloni avanturi i rizicima, Strijelci jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kući gledati film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali Strijelac ne želi ni čuti za takvu.

Jarac voli štedljive

Jarac kod žena jako cijeni kad su dobre s novcem. Žena koja je uvijek u minusu i posuđuje novac jako će ići na živce Jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.

Vodenjaku dajte slobodu.

Izrazito su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im nevjerojatno idu na živce.

Ribe neće trpjeti sebičnost.

Sebičnost je za Ribe najgora karakteristika, pa će muškarac Riba pobjeći glavom bez obzira ako osjeti da je žena takva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.