Kako vole žene Zodijaka … Romantične i osjećajne (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Iako osjećajne, žene imaju vrlo malo tolerancije prema nesigurnim muškarcima. One žele heroja koji može sam svladati sve poteškoće, a ono što će ih prvo privući kod muškarca je samopouzdanje i dosljednost. Vole izazove i avanture, ali imaju i romantičnu stranu koja čezne za klasičnim zavođenjem. Kada se zaljubi žena je vjerna, obzirna i darežljiva.

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole biti mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce s kojima se osjećaju voljeno i lijepo. Za žene Bikove klišeji ne postoje, a svako iznenađenje i znak pažnje u njezinim očima veliki je plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavlju i nisu sklone nevjernosti, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju što žele i kako to ostvariti.

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspijeva prati njihov tempo. Vole biti zaljubljene i tada su spremne partneru daju baš sve. Iako vole koketirati i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o nevjeri. Vrlo im je važno da ih partner razumije, a povjerenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

rak

Vrlo osjećajne i intuitivne duše, žene Rakove privući će suosjećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promjene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvjesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze. No, kada muškarca jednom puste u svoj svijet, postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su za obitelj i od partnera očekuju isto.

Lav

Gdje god da se pojave, žene Lavovi plijene pažnju. One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne Lavice obožavaju budu zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima. U poslu i životu teže za stabilnošću, ali u ljubavi su spremne na sve. Dokle god vjeruje u partnerovu ljubav dat će sve, ali već kod prvoh znakova nesigurnosti u partnerovu predanost, žene Lavovi spremne su za nove pothvate.

Djevice

Perfekcionistikinje koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osjećajnost. Kada se zaljube, žene Djevice svom partneru pružit će baš sve. One pamte godišnjice i značajne trenutke i vole pripremati mala i slatka iznenađenja. Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja, te ih je teško uvjeriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem, već i glavom.

Vaga

Prvi dojam koji žene Vage ostavljaju na muškarce je besprijekoran izgled koji se pamti. Iako možda na prvu arogantne i kada su u pitanju muškarci izbirljive, ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca.

Jednom kada se povežu, spremne su partneru ponude pravu ljubavnu avanturu. Vole pričati i uživaju u raspravama iu svemu traže ljepotu i kvalitetu. One su romantične idealistkinje koje će, u potrazi za svojim princem, slomiti i pokoje srce.

Škorpion

Upoznati ženu Škorpiona u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su ovisne o ljubavi, boje se razočaranja i neuspjeha od čega se štite emocionalnim ogradama.

Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane, vjerne, a kada je riječ o intimi, vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini sretnom biće sretan do kraja života, ali izdaja je nešto što ovaj znak pretvara u pravog ratnika.

strijelac

Putnice i avanturistica kojima promjene nisu strane. Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera. Inteligentne i snažne, žene Strijelci za što god da se dotaknu unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju – prizemnost i realnost. One vole zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.

Jarac

Odnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cijene samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti sukladno njezinim shvaćanjima. Žene Jarce nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može naiđe kao grom iz vedra neba. Rijetko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati same nego u površnoj vezi. No, kada zavole ili bolje rečeno, kada odluče da to priznaju, to će trajati zauvijek. Kada odluči se za nekoga veže, to je za cijeli život.

Vodenjak

Iza njihovog ponekad ironičnog stava, ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Žene Vodenjaci vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta. Ovaj znak nema fizičkih kriterija kod muškaraca jer svaki put može ih privuče nešto drugo. Vrlo su zabavne i kreativne i prijateljstvo, kako s partnerom tako i sa najbližima, im je na prvom mjestu. Iako su spremne vole, žene Vodenjaka teško će priznati da su zaljubljene, što može dovesti do opasnih trzavica.

ribe

Plave i velike oči poput oceana obilježje su žena rođenih u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osjećajne Ribe vole biti zaljubljene – makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planeta koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i same izrazito maštovite, ženske Ribe žele svaki trenutak učine posebnim i čarobnim. Njihova kreativnost, nježnost i emotivnost čine ih poželjnim partnericama, ali upravo ih ti kvaliteti mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnošću. Isto tako, mogu ih privlačenekonvencionalni muškarci, te oni s izraženom mračnom stranom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK