KAKO VAS DRUGI VIDE: Rak se brzo ljuti, Škorpion guši ljude, a Ribe su previše šutljive!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vjerojatno ste se mnogo puta pitali …

Ovan

Imate mnogo sjajnih ideja i energije, pa se ljudima namećete kao vođa i kada oni to od vas ne traže. Bilo bi dobro da povremeno budete malo stpljiviji i saslušate ih, pa čak i uvažite njihovo mišljenje.

Bik
Vaša tvrdoglavost je svima poznata. Morate više razgovarati i otvarati se ljudima. Tiha ljutnja i neizrečena kritika samo kompliciraju život ljudima koji vas vole.

blizanac
Olako dajete obećanja koja na kraju ne održite. Super ste i zabavna osoba i svi vole biti u vašoj blizini, no ponekad zaista povrijedite ljude osjećajem da su posljednji na listi, sve zato jer želite biti dobri sa svima i što se ne znate organizirati.

rak
Vrlo ste osjetljivi, pa vas je lako uvrijediti i naljutiti. Ukoliko uvijek tražite loše u ljudima, naravno da ćete ga i naći. Zato bi trebalo da se malo opustite.

Lav
Lavovima može biti šokantno otkriće da se svijet se ne vrti samo oko njih. Ne, nisu svi protiv vas niti su se svi udružili da vam namjerno napakoste. Budite malo realniji, to će

vam olakšati život.

Djevica
Kritični ste prema sebi, ali i drugima. Ljudima iz svog okruženja nabijate komplekse, iako ih zapravo jako volite. Slobodno pokažite ljubav, nježnost, ranjivost, to neće umanjiti vašu vrijednost u očima drugih, naprotiv.

Vaga
Previše se trudite da ugodite svima. Naučite reći ne, jer ste zbog vlastite neodlučnosti često na rubu snage, a zbog toga pate vaši najbliži.

Škorpion
Drugima pružate mnogo – ljubavi, motivacije, strasti, smijeha – ali s tim dolazi i vaša loša navika kontrolirati sve. To ume da guši ljude koje volite.

strijelac
Imate potrebu stalno biti u pokretu, ali ste najbližima nekada isuviše samo u prolazu. To može biti frustrirajuće, osobito ako ponekad drugi žele da ste tu za njih i da im se posvetite.

Jarac

Smatrate da sve u životu radite savršeno i da nitko ne može mjeriti s vama. Činjenica je da ste cijenjeni zbog vaših principa i dosljednosti, ali ponekad je potrebno i malo spontanosti. Vidjet ćete koliko to zabavno može biti.

Vodenjak
Unosite smijeh i život u živote drugih i mnogi vas znaju kao vedru osobu. No, isto tako znate prosto pobjegnete od ljudi ili ih kažnjavate svojim šutnjom. Vaši najbliži ponekad misle da biste ih vrlo lako ostavili i zaboravili, i da ste sami sebi sasvim dovoljni.

ribe
Divno je što ste toliko nesebični, ali to ponekad rezultira time biti povrijeđeni. Tada se povlačite u sebe i drage osobe mučite šutnjom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.