Horoskopius

Kako prepoznati Blizance-Muškarac ili žena Blizanac nema strpljenja s pretjerano konzervativnim ljudima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Želio bih da se ne pojavljuješ i nestaješ tako brzo. Izazivaš vrtoglavicu!
Ovaj put nestala je dosta sporo, počevši od kraja, i završavajući sa smijehom, koji se zadržao neko vrijeme otkako je sve prošlo. ”

Ako vas ponekad osoba u znaku Blizanaca natjera da vidite dvostruko, nemojte se istrčite i mijenjati svoje naočale. Zapamtite da je ta osoba u znaku Blizanca i da njezin promjenjiv znak ima dvije različite strane. Čas ga vidiš, čas ga ne vidiš. Da li je to ljubav što ste primijetili na tim nestalnim crtama? Mržnja? Ekstaza? Inteligencija? Tuga? Radost? Merkurove promjene u izrazu Blizanaca su fascinantne za promatranje poput psihodelična svjetla u diskateci. Teško je reći gdje se realnost završava a iluzija počinje. Ili se miješaju ili razdvajaju.

Da biste znali gdje tražiti ova nepostojana bića potrebna je mala promišljenost. On može danas biti na jednom mjestu, a sutra na drugom. Isto tako brzo, iznenada, Blizanac može promijeniti svoju odjeću, svoj posao, svoj ljubavni život ili mjesto boravka kao što bi promijenio i svoje mišljenje, ai to čini prilično brzo. Da biste pronašli dobar primjer Blizanca za izučavanje, možda ćete se natrčati. Mogli biste probati u nekoj knjižari. Voli prelistava knjige iu stanju je da shvati suštinu teksta ako samo prelistava brzo stranice. (Nije slučajno što je John F. Kennedy brzo čitao). Ljudi pod utjecajem Merkura imaju takodje tu lošu naviku da pročitaju prvo posljednju stranicu. Ako poznate Blizanca koji je ikad pročitao knjigu od početka do kraja a da mu negdje na polovici nije dosadilo, pošaljite ga kod Smitsonija kao kuriozitet (ili provjerite njegovu tablicu rođenja vidjeti da li on ima Bika, Jarca ili neki drugi uporni znak kao ascedent) . Blizanci vole preskaču dok čitaju, a vole raditi sve osim čitanja.

Možete isto tako naići tu i tamo na ponekog Blizanca koji u trku uskladjuje svoj način mišljenja sa drugim ljudima bilo da je to u radio-stanici, administraciji, izdavačkoj kući, telefonskoj centrali, na sajmu automobila ili u agenciji za reklame, ako je uopće moguće doći do takvih osoba. Ako pronađete takvu osobu koja je kao živin metal, pažljivo je proučite, iako trčanje za njom strašno iscrpljuje. Prvo što primjećujete kod te osobe je živa energija tako da zrak oko nje prosto pucketa. Ako ima mjesec Škorpiona, Vage, Raka ili Jarca možda neće vibrirati s toliko puno živahnosti ali ono iskrenje je i dalje latentno i njegovo prisustvo se i dalje osjeća pod utjecajem drugih planetarnih pozicija. Poneki Blizanac govori polako, ali većina njih govori brzo.

Muškarac ili žena Blizanac nema strpljenja s pretjerano konzervativnim ljudima ili onima koji su neodlučni. Blizanac barem u nekim momentima zna biti odlučan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM