Kako otkriti je li ZALJUBLJEN U VAS? Evo što na to kaže HOROSKOP

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lav postaje vitez, gospodin, dok Djevica gubi apetit … Njegov horoskopski znak otkriva da li je zaljubljen u vas!

Ovan

On ima nekontroliranu potrebu da zavrti glavu u smjeru gdje ste vi u blizini, pokušavajući napravi kontakt očima s vama. Svaki put, kad ga pogledate, vi vidite da gleda u vas. Ovo su prvi očiti znaci da on flertuje s vama.

Bik

On se nakašljava kada pokušava razgovara s vama, jer njegov um postaje zbunjen od zvuka vašeg glasa. Također, kada je bliže vama, ako se desi da razgovara s drugima, on pokušava vas dodirne.

To je njegov način da pokaže da je zainteresiran za vas i pokaže drugima da trebaju biti na odstojanju.

Blizanci

On vas dodiruje prstima i ima potrebu da stavi svoje ruke oko vaših ramena. Također, on pokušava komunicirati bez nekog posebnog razloga, samo želi razgovarati s tobom. On će čak slati i neobavezne poruke telefonom samo s namjerom da vas kontaktira.

rak

Grudi raširene poput pijetla, a jedina “hrana” koja može smiriti je poljubac. Znak da je duboko u ljubavi jeste rumenilo na obrazima. Iako ljudi imaju tendenciju da porumene na upućene komplimen, ovo je očigledan pokazatelj da on prema vama gaji posebna osjećanja.

Lav

Osjeća kako mu srce lupa u grudima i hladan znoj curi niz leđa. Osim toga, on postaje vitez i gospodin i ponaša se kao što i priliči prema pravoj dami. Ako mu nije stalo do vas, njemu nije stalo što mislite o njegovom ponašanju.

Djevica

On gubi apetit, a trbuh mu je pun leptira svaki put kad vidi svoju ljubav. On vam želi pomoći, on želi vas odvede do kuće ili sačeka s posla. Ovo su znaci da je zaljubljen u vas.

Vaga

Kada ljubav ulazi u dušu, on se osjeća potpuno. On će poboljšati svoj osobni izgled u kratkom vremenu. Jednom kada nađe svoju srodnu dušu, on ulaže neprekidni napor da je impresionira.

Škorpion

Što se tiče njegovog emotivnog svijeta, on ne može biti ljut na vas više od dva sata, iz bilo kojeg razloga. Kada je zaljubljen, on ne može ostati ljut dugo i to ga jako boli.

Zato, ako ulaže napor da se izvini ili prihvatiti ispriku, onda to znači da mu je zaista stalo do vas i vaših osjećaja.

strijelac

On želi plesati sve vrijeme i on stalno osjeća da može trčati maraton! S druge strane, on rado žrtvuje svoju sreću da bi vi bili sretni. To može biti nešto malo, kao odabir restorana, možda vam ustupi mekani jastuk …

Jarac

Zubi se tresu, koljena su u strahu. On se osjeća kao da se topi! Također, kada se zaljubi, čak i ako je prezauzet – vama dozvoljava da ga prekinete u poslu.

Vodenjak

Njegov krvotok kao da radi brže. On zaista osjeća ljubav i on stoji pored vas u bilo kojem položaju, bez davanja pažnje na ono što radite. On će biti uz vas čak i ako ste u pravu. On može imati drugačiji stav privatno, ali nikada pred publikom.

riba

Njegove noge plešu čak i kada sjedi. Ovo je njegova istinska priroda: biti zaljubljen i pokaže to u svakom pogledu. Ako idete na put, ili čak ako ćete se samo provozati s prijateljima, on će vas pozvati da vidi da li ste stigli na odredište. On je čovjek koji se može opustiti samo ako zna da ste sigurni.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.