Kako horoskopski znaci podnose rastanak? Kako prođete kroz razdoblje razdvojenost?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mnogo toga ovisi o tome u kojoj ste mjeri u stanju vladate svojim osjećajima i razumom dok ste vi i osoba koju volite daleko jedna od druge. Kako prođete kroz razdoblje razdvojenosti koji je ponekad neminovan i prolazan, mada često izgleda kao prava vječnost.

OVAN – Vi ne volite biti razdvojeni od osobe koju volite i koju ste odabrali za svog životnog partnera, ali ako stalno imate na umu da su razlozi opravdani i da oboje imate svoj interes u tome, natjerat sebe da se s ovim osjećajem izborite uz pozitivnu energiju. Obično imate povjerenja u osjećaje voljene osobe, bolje reći povjerenje je najčešće obostrano. Najteži dio ove situacije se odnosi na svakodnevne obveze i zadovoljstva, nedostajat vam svakodnevne trivijalnosti koje dijelite jedno s drugim, jer ćete telefonske razgovore ograničiti na najvažnija zbivanja. Neki Ovnovi će čak ići dotle da vode dnevnik dok su sami i da ksnije uživaju da sve zabilježene događaje i razmišljanja podjele sa voljenom osobom. Ovo će za vas predstavljati specijalni dokaz ljubavi onome tko vam je najbliži srcu.

Ima Ovnova koji uživaju u odlascima jer im to služi kao prilika da više uštede i manje riskiraju. Među Ovnovima ima osoba na koje će i mala razdaljina utjecati da se osjete jako usamljenim, pa ponekad čak i rad u različitim smjenama koje im ne dozvoljavaju da budu zajedno onoliko koliko žele. To ih međutim inspirira da vrijeme provedeno zajedno učine što kvalitetnijim i da od tih trenutaka žive i kada nisu jedno s drugim.

BIK – Poznajući Bika slobodno možemo reći da razdvojenost razbuktava njegovu ljubav. Bik je sklon da idealizira osobu koju voli, a razdvojenost će uglavnom iskoristiti da čitavo vrijeme sanjari o sretno provedenim trenutcima i slatkim ludostima koje su zajedno činili. Biku užasno nedostaje osoba koju voli i sa kojom dijeli svakodnevne radosti, a to će joj staviti i do znanja. On svoju ljubav ne krije. Kada se ponovo spoje Bik će jedva čekati da je obaspe pažnjom i poklonima i razmazi na svaki način. Ipak, morate voditi računa da ne pretjerate sa željom da se od voljene osobe ne razdvajate, jer to može navesti onu drugu stranu da traži načine da se malo od vas odmori, kao i od sitnih prepirki koje su neminovne.

Ako ipak dođete u situaciju da se na neodređeno vrijeme odvojite od voljene osobe, vi ćete uživati ​​u njegovanju uspomene na zajedničke trenutke i izdrzacemo i sami, iako uživate biti zajedno po čitave dane. Odolećete svakom iskušenju, a čak ćete s osobom koju volite i takve priče prepričavati, iako postoji opasnost da vas pogrešno razumije. Nastavit s radom i vođenjem istog načina života i dok ste sami, i strpljivo ćete čekati trenutke sreće o kojima ste sanjali. Bik je obično siguran u svoje osjećaje i samo u tim situacijama će biti spreman zbog prave ljubavi ostane vjeran dok se njegova ljubav ne vrati.

BLIZANCI – Osoba rođena u znaku Blizanaca, uspjet će da se izbori s privremenim rastankom od voljene osobe, ali je vrlo važno da naglasak bude na privremenosti, jer za Blizance nema teških situacija ako znaju da su teškoće prolazne. Sve mogu izdržati ako znaju da neće dugo trajati.Kada ste razdvojeni od voljene osobe, skloni ste brinuti i više nego što je potrebno. Možda vas uhvatiti i uznemirenost i neizvjesnost po pitanju zajedničke budućnosti. Ako se okrenete prijateljima, shvatit ćete da i oni imaju svoje probleme, možda ne iste prirode, ali njima vrlo značajne. Posveticu se stoga potpuno, nečemu što vas je oduvijek zanimalo a niste imali vremena proučiti. To će vam najbolje pomoći da vrijeme do ponovnog susreta brže prođe.

Blizanci će vjerojatno izabrati neku stvarčicu koja pripada voljenoj osobi ili je na nju podsjeća i nosiće je sa sobom dok su razdvojeni. U svojim molitvama i razmišljanjima sećaćete se svega i brinut ćete o svojoj ljubavi. To će vam davati duhovnu snagu pričekati dan kada ćete biti ponovno zajedno s voljenom osobom.

RAK – Kada ste odvojeni od osobe koju volite, lako vam je natjerati suze na oči.Postajete naraspoloženi i šutljivi i pri nagovještaju neke kraće razdvojenosti. Pokušajte se ne zanesete toliko lošim raspoloženjem zbog odsustva voljene osobe, da čak zaboravite kada treba vratiti. Mnogo je toga što želite učiniti za njega / nju, ali možda to ipak nije najbolje vrijeme za potpune promjene sredine u kojoj živite. Pokušajte promjene ne obuhvate izbacivanje stvari za koje je vaša ljubav vezana, jer one predstavljaju stare obiteljske uspomene i dio su ugodne atmosfere doma u kome oboje uživate.

Znajući vas, nitko neće očekivati ​​da skačete od radosti zbog poziva za izlazak s prijateljima, ali možda načas možete prestati s razmišljanjem i ostati u vezi s najintimnijim prijateljima. Pričajte s njima o tome što vam prija i što vas zabavlja da radite dok čekate da vam se dragi / draga vrate natrag. Vaši prijatelji će vas sigurno razumjeti dok im se jadate i poštovat vaše želje.

Odvojenost može ponekad utjecati na vas da od povratka voljene osobe očekujete toliko da vas na kraju susret razočara. Prava ljubav će cvjetati unatoč činjenici da ne možemo uvijek biti u najboljem izdanju.

LAV – Na vašu voljenu osobu ostavljate dojam kao da ste pristalica izreke ‘Daleko od očiju, daleko od srca’. Ali, istina je tako daleko od toga. Vi intenzivno razmišljate o osobi koju volite a koja je privremeno daleko od vas, da vas to razmišljanje nagoni da je iz dana u dan želite sve više. Vi istinski poznajete žudnju za voljenom osobom, a makar i kratki telefonski poziv mnogo bi vam značio. Razmjena raznih multimedijskih s ljubavnim porukama ili ljubavni SMS će vas usrećiti, mada vam ponekad može natjerati i suze na oči.

Cijenite svaki nagovještaj da će rastanak trajati što kraće. Mnogo bi vam pomoglo znati točan datum ponovnog susreta i nestrpljivo brojite dane.

Ako ste razdvojeni zbog bračnih problema, to će vas natjerati da upoznate sebe i sagledate moguće načine izmirenja, te da zajednički potražite put da život učiniti što ugodnijim.

DJEVICA – Vi volite da se držite ustaljenih formi života i ponašanja, a promjene ne volite ni kada su najbolje, a kamoli kada one znače razdvojenost od osobe s kojom dijelite život. Vi ćete se naviknuti na samački život, pa čak možete naći i nešto pozitivno u privrmenoj razdvojenosti. Vi ste skloni pustite da se neke stvari odvijaju po inerciji dok čekate da vam se voljena osoba vrati, a dogovore o eventualnim promjenama ostavit za zajedničku odluku.

Briga o djeci i održavanje discipline mogu biti problematični u vašem braku, pa je stoga mnogo bolje da svakako odabrati način života i rada koji će jamčiti što rjeđe odvajanje. Vi ste sposobni čuvate i održavate kuću isto kao što bi se borili za slobodu u nekoj dalekoj zemlji. Za vas u tome nema razlike.

Vrijeme kao da se vuče dok ste sami, dok očajnički čeznete i želite biti s onim koga volite, ali to situacija ne dozvoljava. Ne možete sebe izolirati i spasti od svih iskustava koja ljubav nosi sa sobom. Morate naučiti kako se prilagođavate i da prolazite kroz dobro i zlo, baš kao što ste se na vjenčanju obećali jedno drugom.

VAGA – Vi se najbolje osjećate kada ste sretno zaljubljeni ili u sretnom braku, pa tako i sama pomisao na razdvojenost od voljene osobe za vas liči na prijetnju. Bojite se promjena koje bi se mogle dogoditi, posebno vas plaši ljubomora i financijski problemi koji iz razdvojenosti eventualno proistječu. Takva situacija može proći samo kao neizbježna ili nametnuta, a nikako kao vaš izbor.

Noći su vam najteže jer vam tada voljena osoba njaviše nedostaje. Za vas je najljepše kada se priljubite uz onoga koga volite, osjetiti miris koji vam je dobro poznat iu kome uživate. Samo jedan poseban trenutak vam je dovoljan da vam ublaži usamljenost kada ste razdvojeni i da vam vrati nadu da će sve brzo proći. Morate uvjeriti sebe da bliskost ne može nestati samo zato što su se između vas ispriječili kilometri. Umjesto toga budite sretni što živite u vrijeme kada postoji bezbroj načina da budete u stalnoj vezi s voljenom osobom koja je na putu.

Vi niste osoba koja će na sav glas i na sva zvona objavljivati ​​koliko je usamljena i tužna, ali to svakako neće biti tajna za one koji vas dobro poznaju.

ŠKORPION – Ako ste predstavnik svoga znaka, nekada vam razdvojenost može i prijati. Svatko ponekad poželi biti sam, ali je važno ocijeniti koliko je nekome stalo do samoće i to dalje poštovati. Vi ste vrlo vjerojatno prilično samostalna osoba koja će na najbolji mogući način prihvatiti privremenu razdvojenost od voljene osobe. Svoju emocionalnu energiju ćete iskoristiti za samousavršavanje svoje ličnosti i jačanje karaktetra, jer vi uživate u osjećanju da ste vrijedni poštovanja koje vam voljena osoba ukazuje. Vi niste osoba koja će sjediti skrštenih ruku i čekati da vrijeme prođe, već ćete se se pozabaviti svojim hobijem ili nekom društvenom obvezom. Oboje ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili.

Vaša snažna želja biti s osobom koju volite baš kada je nemoguće, ostaće duboko skriveno u vama, ali ostaje vaša vjera da ćete brzo ponovno biti zajedno. Vi smatrate da je bolje voljeti pa makar morali žrtvujete i budete neko vrijeme razdvojeni, nego da nikada ne doživite tako dragocjene trenutke. Vi ste vrlo sentimentalni kada su u pitanju neki posebni datumi vezani za vas, nap rimer dan kada ste se upoznali, rođendan ili neki drugi važan datum.

Vi volite tajno pripremate iznenađenje za veliki povratak, i da trenutak ponovnog susreta bude veličanstven za oboje. Ako ste za nekoga čvrsto vezani, nema ta razdvojenost koja može poremetiti vaš odnos.

STRIJELAC – Ako se osoba koju volite odluči ili je prisiljena ode na put na duže vrijeme, vaša avanturistička priroda će željeti da se spakira, te da i sami što prije polaska. Bit ćete oduševljeni ako vas voljena osoba pozove da joj pravite društvo na službenom putu, ali nekada jednostavno nije moguće da joj se pridružite, što će vas sigurno rastužiti. Vi ste poznati po svojoj paroli ‘Lako ćemo’, a tako pristupati svemu. Drugi vas vide kao bezbrižnu osobu, međutim, kada ste razdvojeni od osobe koju volite vrlo vam je teško takav svoj stav zadržati. Nedugo po razdvajanju, vi ćete početi da se žalite kako vam nedostaje onaj koga trenutno nema. To je iskustvo koje smo svi u neko vrijeme iskusili i svi će naći razumijevanje za vaš patnje.

Bačića se na posao koji će vam pomoći da lakše podnesete vrijeme do povratka voljene osobe. Iako ste poznati kao veliki potrošač, usamljenost će utjecati promijeniti ovu svoju naviku jer nećete uživati ​​u trošenju dok ste sami, pa se ovo može pokazati kao zgodan trenutak da nešto ostavite na stranu. Jedva ćete čekati da opet zajedno krenete u troskarenju.

U trenutcima usamljenosti ćete se osloniti na bliske prijatelje više nego ikada.

JARAC – Vam samoća nije strana, ali je mnogo dublje doživljavate kada niste s osobom za koju ste emotivno vezani. Kao pravi Jarac, vi se vjerojatno rugate na pomisao da netko može svisnuti od ljubavi, ali vi ste baš kao i svako drugi u stanju iskusiti isto, samo što ćete to kriti i od sebe i od drugih. Vaša žudnja može premostiti i udaljenost i vrijeme. Godine ne mogu izblijedjeti vaša osjećanja ako su bila prava i duboka, što je u skladu s osobinama vašeg znaka poput postojanost, lojalnost i vjernost onima koje volite bez obzira na daljinu koja vas dijeli.

U pokušajima da budete praktični, pokušat naći načine da olakšate neprijatnost koju osjećate kada ste odvojeni od svojih najmilijih. Kada ste nesretni zbog rastanka, makar on bio i privremen, a to morate priznate sebi i drugima, postajete ponekad mrzovoljni, a ponekad čak i pakosni. Pošto ste po prirodi vrlo praktični Trudićemo se da do rastanaka ne dolazi prečesto. Ovakav način razdvojenog života za vas je neprihvatljiv, ne samo zbog emocionalne ojađenosti, već i zbog mnogobrojnih troškova koje ovakav način života iziskuje.

VODENJAK – Po vašem mišljenju, ponovni susret s osobom koju volite, a od koje ste neko vrijeme bili odvojeni, nosi neobičnost, uzbuđenje i snažan poticaj. Takav doživljaj za vas je kao ponovljeni medeni mjesec.

I pored velikog uzbuđenja koje ponovni susreti mogu pružiti, fiksan priroda važeg znaka može žudjeti za sigurnošću jedne mnogo predvidljivije veze. Bez obzira koliko su trenutci provedeni zajedno nezaboravni, ipak vam ovakva vikend ljubav neće biti dovoljna. Susret vas veseli, ali i zabrinjava budocnosti koja vas čeka.

Vi ćete se bolje nego ijedan drugi znak izboriti sa stalnim odlascima i povratcima voljene osobe. Kako vrijeme prolazi, neki od vas će doći u iskušenje da se prepuste promijeni osjećaje i da ne kraju tanani dodir između vas dvoje bude izgubljen. Ima međutim i onih koji su po prirodi mnogo postojaniji, lojalniji i vjerniji bez obzira koliko dugo ova razdvojenost potrajala.

Astrološki tranziti vas mogu upozoriti na to koliko evantualne razdvojenost može trajati. Astrologija vam može pomoći da bolje upoznate sebe i situaciju u kojoj ste se našli, da ostanete dovoljno jaki, prilagoditi se onome što je neminovno, kao i da se ne prepustite valu promjena koji vašoj vezi prijeti.

RIBA – Za vas je potpuno normalno da se osjećate potpuno izgubljenim i zbunjenim kada se prvi put nađete sami, bez osobe koju volite., Sve do trenutka kada sami sebe sigurni da ćete se nekako već i sa tim izboriti. Zatim ćete se usredotočiti na posao i gledati da se što bolje prilagoditi i prođete kroz sve što neizbježno slijedi. Ne može se reći i da ne osjećate žudnju ili patnju, jer vi to istinski osjećate. Bit će trenutaka kada će vaš emocije biti iskazane snažno i kada će vam izgledati da je bolje uopće se ne vezivati ​​ni za koga emocionalno. Ali i takve krize su prolazne.

Važno je izbjeći bježanje od stvarnosti, posezanje za drogom ili alkoholom kao izlazom koji to u suštini oupšte i nije. Kreativan i duhovni pristup problemu može načiniti čuda i vratiti vašoj vezi nekadašnji sjaj kad se ponovo nađete zajedno.

Čak i ako se vama ne događa da se razdvojite od voljene osobe, vi suosjećati s onima koji su u toj situaciji. Vi ih pozivate u društvo ili se dopisujete saonima koji pate od nostalgije za domom. Vaša ljubaznost i razumijevanje biće s radošću prihvaćeni, a ako se ukaže potreba i uzvraćeni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD