KAKO ĆE TE OSTAVITI? Vodenjak bez emocija, Rak uz suze

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki raskid ima znakove upozorenja, a svaki ih muškarac pokazuje na drugačiji način. Njegov horoskopski znak vrlo često utječe na to kako će odraditi raskid i zbog čega će do njega uopće doći. Znamo da se ovo ne može smatrati znanstvenim objašnjenjem, ali nije loše znati, zar ne?

Ovan: Izravno u glavu

Ovnovi ne okolišaju, čak ni kad je raskid u pitanju. Najčešći razlog je činjenica da im je sve dosadilo – Ovnovi su lovci i uživaju u osvajanju, a jednom kad shvate da su osvojili sve što su htjeli, željet da krenu dalje. Raskid s Ovnom je brz i intenzivan.

Bik: Bez mogućnosti pomirenja

Bikovi rijetko iniciraju raskid jer njihova osobnost teško podnosi završavanje “projekta” koji su započeli. Odani su i vjerni, a sama činjenica da uopće dolazi do raskida im jako teško pada jer imaju osjećaj da nisu uspjeli. Ipak, jednom kad Bik odluči da je gotovo, nema povratka.

Blizanci: Bi-ne bi

Muškarac iz ovog znaka možda neće baš raskinuti s tobom iako bi znao da je to najpametnije. Umjesto toga, hodaće naprijed-nazag i mijenjat će odluke nekoliko puta dnevno. Blizanci produžavaju raskid, ne dozvoljavaju ti da ih sasvim preboliš i vrlo često te drže u svojevrsnoj rezervi pa se tu i tamo jave da ih ne zaboraviš, iako je upravo to ono što želiš.

Rak: More emocija

Plakat jer to Rakovi rade. Vrlo je vjerojatno da zbog suza neće ni moći dovrše misao i kažu ti zašto raskidate. Na kraju će tebi biti žao njega jer je očito da ga je raskid jako pogodio (iako ga je sam inicirao).

Lav: Ponosan raskid

Lavovi često ostavljaju zbog druge osobe. Poznato je da ovaj znak voli gledati sa strane, a kad počne i da pipka sa strane, raskid je neizbježan. Jako paze na svoj ponos i učinit će sve da ga ne okaljaše nakon raskida. Lavovi su snažni, odlučni i ponekad jako manipulativni, a upravo tako i raskidaju.

Djevica: Sasvim nevino

Muškarci Djevice pokušat će okrenu priču i natjerat tebe da pokreneš raskid. Proučiće te i analizirati, a kad shvate što bi tebe dovelo do toga da kažeš da je vezi kraj, radit će na tome da se to dogodi. Na taj način ostaju nevini u cijeloj priči.

Vaga: Grafički

Vaga će prvo odvagati pozitivne i negativne strane vaše veze, a kad je račun gotov, iskreno će ti izložiti rezultate. Djelovat kao da su lišeni emocija dok ti pokazuju grafički prikaz razloga zbog kojih bi trebalo prekinuti ali to nije nužno tako – to je samo karakteristika Vaga.

Škorpion: Ubodom

Kad Škorpion raskida vezu, želi te zapeče. Ovo je vrlo impulzivan znak spreman na raskid samo zato što je u jednom trenutku svađe to bio njegov jedini izlaz. Kad raskida, raskida učinkovito, neovisno o tome koliko boli nanosi.

Strijelac: Vrlo ljubazno

Strijelci su sretni ljudi i žele šire sreću čak i tijekom raskida. Strijelac će sjesti s tobom i nasamo ti objasniti što se točno dogodilo i zašto je raskid nužan. Neće ništa uljepšavati, ali dat će sve od sebe da ti objasni zašto je ovaj raskid dobar za tebe. Od svih horoskopskih znakova, ovaj je najbolji kandidat za prijateljstvo nakon raskida.

Jarac: S popisom mana

Jarac će raskid shvatiti kao idealnu priliku da nabroji apsolutno sve što ga je ikad živciralo u vašoj vezi. Raskid neće nužno biti učinkovit, čak ni brz, jer Jarac mora olakšati dušu i ostaviti dojam da je on cijelo vrijeme patio u vezi dok si ga ti terorizirala svojim “glupostima”

Vodenjak: Bez emocija

Ako Vodenjak želi izaći iz veze, on izlazi van iz veze i pokazuje minimalnu količinu emocija dok to radi. Dosadilo mu je, želi nešto novo i smatra da ne treba previše dramiti oko toga. U vezi je možda bio divan, ali jednom kad više ne osjeća da mu je mjesto pored tebe, to će ti priopćiti bez puno razmišljanja kako se ti osjećaš.

Ribe: Nije stvar u tebi, ja sam problem

Ova je rečenica klasična kad su u pitanju Ribe. Ribe se toliko boje da će povrijediti drugu osobu da će učiniti sve kako bi se to minimizirala. Nabrojaću sve tvoje vrline i sve svoje mane, samo kako bi umanjili udarac koji raskid donosi. Naravno, to ne rade zbog tebe nego zbog sebe, jer će tako smanjiti grižnju savjesti i osjećati se mnogo bolje nakon raskida.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK