Horoskopius

Kako će MLAD MJESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA utjecati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

PROVJERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment kardinalnih kutova zodijaka, pozicija osobnih planeta ili dispozicija na 16 ° VAGE ili 4 ° ŠKORPIONA.

Takodje unutar simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 16 ° VAGE koja je aktivirana Mladim Mjesecom, ili 24 ° do 29 ° osa FIKSNIH znakova (BIK, Lav, Škorpion, Vodenjak), vrijeme je da planirate “NOVI POČETAK”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

Konjunkciji MJESECA i SUNCA aktivira DRUGU dekadu zodijačkog znaka VAGE, PRIPREMITE se za nove smjernice koje će donijeti promjene u vaš život.

Sabijskim SIMBOLI
ASC karte Mladog Mjeseca 16 ° VAGE Osedlan i njegovan konj, galopira bez jahača. Stara vrata u koja je zaboden nož.
MARS 15 ° VAGE konjunkcija ASC karte Mladog Mjeseca Ledeni breg iza koga se vidi aurora borealis. Ledeni brijeg iza koga se vidi aurora borealis
Vladar Asc-a karte Mladog Mjeseca VENERA 24 ° ŠKORPIONA Bijela zastava, neuvijena, sa crvenim malteškim križem. Vuk stoji na lešini konja.
VENERA konjunkcija MERKUR 26 ° ŠKORPIONA Naoružani ratnik drži govor pred mnoštvom vojnika. Neobična publika.
Mjesec / Sunce konjunkcija 4 ° ŠKORPIONA Djetelina. Prerija zahvaćena olujom.
Mc karte Mladog Mjeseca 19 ° RAKA Konjušar jaše svetog konja. Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda.
Ic karte Mladog Mjeseca na 19 ° JARCA Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svjetlost. Majmun sjedi pred ogledalom.
vladar Ic-a SATURN 15 ° JARCA Muškarac jaše jakog konja u najvećoj brzini. Krupan čovjek, crven u licu i vrlo sretan, igra groteskno.

Kartom lunacije dominira primarno I kuća gdje je pozicionirana konjunkcija MJESEC / SUNCE na 4 ° ŠKORPIONA, i II kuća gdje je pozicioniran vladar Asc-a VENERA na 24 ° ŠKORPIONA, u konjunkciji s Merkurom na 26 ° ŠKORPIONA.

U kojoj kući VAŠIM natalnog horoskopa se nalazi 4 ° ŠKORPIONA, koji je aktiviran MLADIM MJESECOM tj. aktualna konjunkcija Mjeseca i Sunca? Jesu li Asc-om lunacije 16 ° VAGE, vladarom Asc-a lunacije Venerom na 24 ° ŠKORPIONA, ili su u segmentima 12 ° do 18 ° kardinalnih ili ZRAČNIH znakova (Blizanci, VAGA, Vodenjak) aktivirane osobne točke ili položaji planeta u vašem osobnom horoskopu?

Mlad Mjesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, osobne osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i osobni resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, obitelj, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, razinu okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, osobna filozofija, uvjerenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruge, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvjesno, meditativna stanja, gubici

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove pothvate. Simbolički početak novog je svjetlost i izvor svjetlosti je svjetiljka. To su čisti, svijetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mjesec.

Kako će MLAD MJESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA utjecati na vas?
generali osiguranje

PRIMARNO OKTOBARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stupnjeve:
* ASC Karte Mladog Mjeseca 16 ° VAGE
* Vladar Asc-a lunacije VENERA 24 ° ŠKORPIONA
* MJESEC / SUNCE konjunkcija na 4 ° ŠKORPIONA
* Mc karte Mladog Mjeseca na 19 ° RAKA i vladar Mc-a MJESEC 4 ° ŠKORPIONA
* Ic karte Mladog Mjeseca na 19 ° JARCA i vladar Ic-a SATURN 15 ° JARCA

PRVOG dana lunarnog ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju osobnih planova. Ukoliko ste čitali o afirmaciji i Zakonu Privlačenja prakticirajte meditaciju u vrijeme Mladog Mjeseca, kanalizirajući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i osigurali potrebnu moć za daljnji razvoj. Harmonizacijom s ciklusima prirode omogućavate iscjeljenja na psihičkom i fizičkom razini.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svijesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga prije nego što zaželite tijek budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Primjerice, ukoliko želite u nastupajućem lunarnom mjesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osjećaja mirisa, teksture vaše kože, osjećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svijesti treba biti osjećaj, ne da će se to dogoditi, nego da se već dogodilo.

Taj metoda omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tijekom cijelog lunarnog mjeseca struktuirati prostor i vrijeme u smjeru, koji ste odabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obvezno dogoditi. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg mjeseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Mjeseca poticati prirodan tijek događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će poticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čovjeku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da ovisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati cijeli mjesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primati k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao rekord koji se projicira za cijeli lunarni mjesec. Svojevrsna izjava- što vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspjeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se bolje radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovjek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovječjem organizmu u to vrijeme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbjegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog mjeseca.

Organi dana – oči, prednji dio glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko lose- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana cijeli život ostaju pomalo djetinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju djelovati vrlo energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK