Horoskopius

Kakav seks ima koji znak-Bik bi da uživa 3u1 (hrana, piće, pa seks), nježni Rak ponekad je sadist, Lav uvijek hvalisavac, Strijelac avanturista, Vodenjak se iu krevetu – druži

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – Pripadnici ovog znaka su strastveni, brzi i često grubi ljubavnici. Njima sve mora dogoditi “odmah i sada”, sve preko toga im oduzima vrijeme i želju. Kod njih nema romantika i predigra, seks mora odmah da se desi! Nisu ni maštoviti, važno je zadovoljiti potrebu, sirovu i snažnu. Ovnovi će ako žele seks to jasno i nedvosmisleno pokazati, ako im se osoba ne dopada isto će pokazati. Kod njih nema glume, sve je jasno!

Bik- Bikovi vole uživati ​​u svemu. Počevši od hrane, pića, umjetnosti pa do seksa. Kod njih ne prolazi seks na brzinu. Prvo su oni sami po sebi lijeni, usporeni i uživaju kad se partner bavi njima a ne oni njime. Hoće uživati, ne da se preznoje! Oni će poraditi na atmosferi, romantičnim detaljima, spremit vino, svilenu posteljinu, prigušeno svjetlo … Ostalo treba partner da uradi!

Blizanci – Ovo su vječiti tinejdžeri i pubertetlije, sve im je uvijek novo ili ga prave takvim. Vole pričati o seksu, kao šaljivim tonom, a ispipavaju osobu. U krevetu vole igrice, nisu to perverzije, ali običan i rutinski seks nije za pripadnike ovog znaka. Partner često može zapitati s kim je sada u krevetu, a s kim je bio prošli put. Krevet je simbolično pomenut, Blizanci ne vole seks u krevetu. Oni su za seks u automobilu, vlaku, na nekom skrovitom mjestu …

Rak – Za razliku do Blizanaca, Rakovi jedino uživaju u kućnoj atmosferi. Pazite da vas ne zavaraju pripadnici ovog znaka. Iako u kućnoj haljini i patofnama, znaju biti vrlo maštoviti ljubavnici! Nerijetko oni preuzimaju inicijativu, da ne kažem – kreću u akciju! Ovakvog Raka ćete doživjeti samo ako su emocije uključene, ako vole. Kod njih će se rijetko dogoditi seks bez ljubavi. Međutim, nezadovoljan i nezadovoljen Rak zna biti veliki sadist!

Lav – Ako doživite ili čujete da netko urla dok vodi ljubav, znajte da je pripadnik znaka Lav. Oni od svega prave predstavu i žele biti u centru pažnje. Lavovi su vrlo zahtjevni u seksu, sami su lijeni, ali umeju da uzdignu sebe i zahtijevaju od partnera da se maksimalno bave njima. Nagradiće vas urlikom prilikom orgazma koji će se čuti u susjedstvu! Time vam odaje počast kao savršenom ljubavniku i odu da je zadovoljen. Generalno, hvalisavac koji hoće glamurozan seks, a sam u njemu biti pasivan glumac.

Djevica – Ono što je obavezno prije i poslije seksa jeste tuširanje. Bez toga nema seksa, kao i obavezna upotreba kondoma. Može se dogoditi da pripadnici ovog znaka pred vama presvlače krevet da posteljina bude čista! U seksu su detaljni, trude se da zadovolje partnera, često ne misleći na sebe. Važno im je da usluže i da taj netko bude sretan. Groze se lošeg zadaha, znoja, viška dlaka i svega što nije čisto. Od Djevica se može očekivati ​​da vas pitaju što da urade da bi vam bilo dobro, tražit će odobrenje za mijenjanje poze …

Vaga – Vagama je važna estetika. Partner mora izgledati lijepo, mora biti zgodan, da miriše kilometrima na parfem. Oni sami sebe doživljavaju tako, kao nešto posebno, jer im je najvažnije mišljenje javnosti. Seksu pristupaju kao da će o njemu sutra pisati u novinama. Svaki pokret, ambijent, partner, sve mora biti sa stilom. Okupirani sobom često zaborave na partnera, ali to kasnije naknade šarmom da bi bilo i sljedećeg puta. Pripadnici ovog znaka najlakše pronalaze seksualne partnere i skloni su nevjeri, naravno, sve sa stilom i šarmom!

Škorpion – Ovaj znak se uzima najčešće kao sinonim za seks. Istina je da Škorpioni vole seks, perverzije i sve vrste seksualnih pomagala. Istina je da imaju najluđu maštu po pitanju seksa, istina je da su strastveni. Pripadnici ovog znaka se ne stide svog nagog tijela, svoje želje i svojih maštanja, ma što mislili o njima. Umeju da uvuku partnera u najdublje virove seksualnih vratolomija. Neki će ih smatrati manijacima, a oni koji ih probaju upoznat blud i drugačije dimenzije od običnog seksa.

Strijelac – Pripadnici ovog znaka su prije svega avanturisti. Vole i žele sve probaju, kad god im se ukaže prilika ne propuštaju je! Njihov seks zavisi od partnera s kojim su. Pripadnici ovog znaka rijetko provedu život s jednim seksualnim partnerom. Ako su u braku, voljet će i poštovat svog bračnog partnera, ali moraju imati seksualne avanture. Oni odvajaju seks i ljubav, znaju biti od onih s kojima ste imali seks i ne jave vam se više nikada. Ako varaju partnera i ako su upitani, odgovorit iskreno na to pitanje. Kod njih nema laži.

Jarac – Na prvi pogled hladni, ozbiljni, suzdržani, pripadnici ovog znaka u seksu nisu ni približno takvi. Ovo je najizdržjiviji znak u seksu. Ako želite i volite maratonski seks, potražite nekoga tko je rođen u znaku Jarca. Misionarska poza i klasičan seks je ono u čemu uživaju, iu čemu većinom najdulje uživanje. Po tom pitanju su konzervativni ali ništa manje kvalitetni. Od njih ćete rijetko doživjeti izljev emocija, iako su prisutne, ali umeju da imaju seks bez emocija. Često se može desiti da vode ljubav u totalnom mraku, imaju strah od pokazivanja emocija i grimasa. Jednostavno se stide, i ne žele da im se vide emocije koje seks umije da izazove.

Vodenjak – Kod Vodenjak ne postoje tabui, oni jednostavno, kad dođe do seksa, hoće probati sve. Oni nisu seksulani tipovi jer se s partnerom uvijek druže, ortaci su. Ne smeta im da pričaju o tome i prihvaćaju sve razlike. Kod njih sve može i mašta im je luckasta, začinjena originalnim idejama i riječima. Seks s Vodenjakom i s njihovom maštom je savršen, samo da dođe do njega. Oni ne zavode, ne oblače se provokativno, često djeluju aseksualno. Probudite im maštu, i eto savršenog partnera u seksu. Treba im zagolicati intelekt, to je poanta!

Ribe – Mistične ribe imaju bujnu maštu i vrlo su senzualne. Intuitivno osjećaju kada i kako treba prići partneru. Seks s njima je začinjen maštom, vinom, uzdasima i ponekad suzama na kraju. Ribe uživaju da se daju, a najsvršeniji odnos s njima je kad su voljene i kad vole. Prilagodljive su potrebama partnera i umeju da se transformiraju od romantične žene do bludnice. Ovisi kako ih ponese trenutak, odnosno izbor partnera. Vrlo im je važno da osjete želju, posebno ljubav, ne možete ih u tome prevariti, intuicija im je nepogrešiva!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK