KAD SU ZALJUBLJENI, STRAŠNO SU NAPORNI: Četiri horoskopska znaka koja previše ŽURE U VEZAMA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Predstavljamo četiri horoskopska znaka koja previše žure u vezama i zbog toga često ostaju sami.

Koliko god pokušavali se kontroliraju ovi znaci zodijaka se previše brzo zaljublj i prenagljuje u svojim emocijama i planovima za budućnost. Upravo zbog toga često se suočavaju s bolnim raskidima.

strijelac

Iako vole biti solo Strelčevi će brzo osjetiti nervozu ako su duže vrijeme sami. Kada im se dopadne neka osoba, oni postaju vrlo nestrpljivi. Učinit će sve da je osvoje, ali vrlo često zaboravljaju na taktičnost. Samim tim u očima svog partnera izgledaju neurotično i unose veliki nemir.

Ovan

Vatreni Ovnovi obožavaju kontroliraju sve, pa i vezu, ali i da diktiraju tempo kojim se ona razvija. Pripadnici ovog znaka nemaju vremena za gubljenje, vole sve brzo, izravno i jasno, te kada naiđu na tajanstvenog muškarca postaju živčani.

Djevica

Djevica zna što točno želi, a zna da će doći do svog cilja ako jasno i glasno to izgovori. U slučaju da nije dovoljno hrabra ili sigurna u sebe da artikulira svoje želje, ona će se odlučiti za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati dobije točno ono što je zamislila.

Lav

Kod Lava ne postoje riječi sporo, postupno ili polako. Osobama rođenim u ovom znaku potrebno je stalno uzbuđenje, te kod njih su prisutne velike osilacije emocija. Osim što Lava morate slušati i oslanjati se na njegove želje, morat mu udeljavati komplimente i govoriti koliko je bolji od svih vaših bivših.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.