Horoskopius

Kad bi mogli vratiti u prošlost, što bi učinili horoskopski znaci? Škoripija bi se vratila u prošlost i prekinula s ljubomorom, a Strijelac …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan bi vrijeme vratio unatrag kako bi vratio svoju prvu veliku ljubav i ispravio pogreške u obitelji, Škoripija bi se vratila u prošlost i prekinula s ljubomorom, a Strijelac bi pokrenuo svoj biznis kada bi mogao. Zbog čega bi se ostali horoskopski znakovi vratili u prošlost?

OVAN – Impulsivni Ovan, kada bi mogao vratiti vrijeme, ne bi tako olako propustio veliku ljubav iz mladosti, a unutar svoje obitelji, postavio bi se autoritativnije i više vremena bi posvetio djeci. Na poslu bi radio samo ono što voli i nikome ne bi polagao račune, a radovao bi se vlastitim uspjesima na sportskim terenima ili snimanju nekog akcijskog filma.

BIK – Kada bi sentimentalni Bik mogao ući u vremeplov, pritisne gumb i vrati se u dane kad je samo zarađivao novac i gomilao stvari, bio bi manje posesivan i mnogo prilagodljiviji potrebama osobe koju voli. Već u mladosti započeo bi privatni biznis, najvjerojatnije trgovinu nakitom ili bi imao stalni izvor prihoda, kako ne bi morao ovisi od namrgođenog šefa.

BLIZANCI – Spretni Blizanci, kada bi mogli da se ‘resetiraju’, u svom životnom kompjuteru instalirali bi neke nove programe. Kao prvo, na vrijeme bi shvatili značaj kvalitetne emotivne veze, a svoje ljubavno gnijezdo napravili bi sa nekim koga vole i na vrijeme ušli u brak. Pokušali bi biti strpljiviji i ne bi se toliko obazirali na one kojima je uspijevalo da ih lako iznerviraju.

RAK – razmaženi Rak, kada bi mogao vratiti u prošlost, vjerojatno bi se potrudio da danas nema globalnog zatopljenja, ni opasnosti da video-nadzor otkaže, pa da nježni Rak brine i svašta mu pada na pamet. Manje bi patio i paničario, manje bi plakao i pribojavao se, ali bi zato na poslovnom planu bio mnogo ambiciozniji, samo kad bi zavrtio kazaljke sata unatrag.

LAV – Kada bi mogao vratiti u prošlost i uništi u korijenu svoje strahove od kroničnih tegoba ili slabosti, ozbiljnije bi radio na ostvarivanju svojih mladenačkih snova, pa bi od hobija napravio posao i stvorio mogućnosti da materijalizira svoje prave želje. Ne bi bilo besanih noći ispred ekrana s filmovima ili igricama, a Lav bi pustio osjećajima na volju.

DJEVICA – Bilo bi to neponovljivo iskustvo za Djevicu, kad bi mogla zaviriti u prošlost i poradi malo na nekim detaljima. Tada bi shvatila da treba ispuniti sebi neke želje, kupila bi brodić, zaplovila i ni zbog čega se više ne bi nervirala, a uživala bi baš kao u toplicama. Sjedila bi na splavu, ispijala limenke i gledala niz vodu opuštena i zadovoljna.

VAGA – Kad bi mogla vratiti sat unatrag, emotivna i uzdržana Vaga organizovala bi svoj život tako da manje pati zbog ljubavi, a više da se okrene karijeri. Na poslu bi bila odlučnija, zaboravila bi na svoju diplomatičnost i postrojila bi svakog na svoje mjesto. Ne bi više glumila da joj je lijepo i kada nije, samo da ne bi uvrijedila onoga do koga joj je stalo.

ŠKORPION – Ukoliko bi mogla vratiti u vrijeme kada je bila nitko i ništa, ali ludo zaljubljena, Škorpion bi shvatila da je ljubomora beskorisno tračanja energije. Manje bi kidala živce drugima, manje bi bila egoista u ljubavi i imala bi više vremena za druge. Razvila bi svoje talente i bavila se umjetnošću, umjesto da stalno bude orijentirana ka novcu i zaradi.

STRIJELAC – Mogao bi poletni Strijelac svašta promijeniti, ako bi mu se ukazala mogućnost da se vrati nekoliko godina ili desetljeća unatrag, kao prvo da već kao mlad počne baviti privatnim biznisom kojem bi pristupio vrlo ozbiljno. Na vrijeme bi sklanjao ‘pare za crne dane’, au ljubavi ne bi sjedio na dvije stolice i traćio vrijeme na osobe koje ga ne zaslužuju.

JARAC – Mnoge stvari bile bi drugačije, kada bi strogi Jarac mogao vratiti vrijeme unatrag, pa bi se kao prvo oslobodio kompleksa niže vrijednosti koji vuče još iz djetinjstva. Pokretačka snaga u poslu, za Jarca bi bile njegove vrijednosti, a ne kompleksi koji ga proganjaju iz prošlosti. Oslobodio bi se utjecaja oca, au ljubavi bi bio mnogo otvoreniji i pristupačniji.

VODENJAK – Ukoliko bi se ekscentrična Vodenjak vratila u prošlost i zavrtjela kazaljke sata unatrag, shvatila bi koliko je bolje biti realna u poslu, pa svoje talente više ne bi tražila nego bi ih unovčila. U ljubavi bi bila prilagodljivija i spremna da se žrtvuje za osobu koju voli i više vremena bi provodila s obitelji, a manje po kafićima i restoranima.

RIBE – Kada bi mogle da vrate vrijeme unatrag, Ribe vi voljele da budu velikodušnije, pouzdanije i smirenije, ali i utjecati na ljude koji će biti važni u njenom životu. U potrazi za ljubavlju i partnerima ne bi tražile dlaku u jajetu i promijenile bi sklonost cepidlačenje, zbog kojih je u njihovim emotivnim vezama uglavnom važilo pravilo ‘svaki birač nađe svoj otirač’.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK