Horoskopius

Jupiter u znak Vage-Jupiter i Saturn će surađivati ​​kroz seksti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jupiter ulazi u znak Vage, pa ćemo se više baviti odnosima s drugima i partnerstvom uopće. Ekspanzija i Jupiterovo istraživanje narednih godinu dana će se dešavati kroz prizmu umjetnosti, ljubavnih odnosa, novih ideja.

Potreba za harmonijom, razmjenom ideja s drugima i timskim radom, biće glavne preokupacije ove godine. Bit ćemo taktični, pažljivi prema drugima, a zadovoljstvo dragih ljudi bit će na prvom mjestu.

Jupiter je cijele godine bio u znaku Djevice i stoga bio usmjeren na rad, nalazio zadovoljstvo u tome. Bio je također u kvadratu ka Saturnu u Strijelcu i Marsu u Strijelcu. Pod utjecajem ovih tradicionalnih malefika nije mogao u potpunosti izraziti puni potencijal na način koji je odgovarao znaku Djevice s obzirom da su oba znaka u prirodnom kvadratu.

Sada, kako Jupiter ulazi u znak Vage, Jupiter i Saturn će surađivati ​​kroz sekstil, točnije, pred nama je bolji poslovni period, jer ćemo znati kada se osloniti na druge, a kada na sebe. Kada da disciplinujemo svoje namjere (Saturn) zarad viših ciljeva (Jupiter), te kako svoje ideale realiziramo kroz ljubav prema sebi i drugima kroz konkretne aktivnosti.

Mnogi mogu osjetiti izvjesne promjene na poslu iu odnosu s kolegama iako je Jupiter na 29 stupnjeva Djevice. Pošto je Jupiter prirodan benefik lijepe okolnosti ove godine donosi Vagama i podznacima u znaku Vage. Promjene se mogu odnositi i na fizički izgled, ali i promjenu stavova i donošenje odluka vrlo bitnih za ove osobe. Počevši od širenja obitelji, preseljenja, novog posla.

Istovremeno Jupiter u Vagi će napraviti trigon ka Vodenjaku i ka Blizancima, kao i sekstil ka Strijelcu i Lavu, pa će i ovi znaci iskusiti pozitivne promjene na osobnom planu. Vodenjaci će biti slobodnije izraziti svoje ideje, Blizanci možda započnu neki posao vezan za pisanje, ples, rukotvorine. Strijelci će imati sreće s ugovorima i nove prilike za putovanja, a Lavovi nove ljubavne prilike. Jupiter u Vagi napraviće i opoziciju sa Ovnom, pa Ovnovi ove godine mogu iskusiti razne životne promjene i dobre i manje dobre. Vjerojatno će biti na klackalici između svojih i partnerskih interesa što ih može kočiti iskusiti pravu ljubav. Ove promjene će iskusiti i osobe sa podznakom u navedenim znacima.

Svakako pred nama je jedan period uživanja i stvaranja kroz koji želimo razvijati sebe, razumijemo druge i napokon osvijestimo nepotrebnost misli i briga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK