Jupiter u Djevici-teži detaljima, pokušava ih sistematizira!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter u Djevici teži detaljima, pokušava ih sistematizira, svrhu pronalazi u svakodnevnoj rutini i motiviran je željom da je razvija i razumije. Misli i ideje ovog čovjeka su praktične i usmjerene ka potpunoj realizaciji, ovakva pozicija može dati sjajne učitelje i praktične filozofe koji bez mnogo napora mogu jako lako objasniti apstraktne ideje.

Generalno su postupci ovog čovjeka motivirani i željom da se određeni sustav razumije, pa im odgovara analitičan rad. Ne vole da ih bilo tko požuruje. Bitna im je materijalna sigurnost. Brzo se prilagođavaju i smisao vide u malim stvarima.

U nekom izazovnom smislu ovaj položaj može otežati osobi pronalaženje praktičnog pristupa nekoj problematici, jer Jupiter ima tendenciju ka širenju, a Merkur ka usitnjavanju, naravno nemoguće je u isto vrijeme težiti široj slici i razumijevanju čitavog konteksta, ako smo iznova fokusirani na detalje.

To dovodi do stresa, frustracije i na kraju do toga, da se posao ne obavi ili se prosto prepusti nekome drugom. U ovoj poziciji je jako bitno da se vidi i izgradi praktičnost i jasno definiran pristup astrološkom polju u kome je položen Jupiter. Ljudi s ovom pozicijom u 9. polju mogu više puta mijenjati studije ili ih ne završavati do kraja. Ovim osobama je posao jako bitan i generalno se najbolje ostvaruju kada su zaposleni i kada im je dana mogućnost da sami uređuju svoje poslovne zadatke. Odgovorni su i trpeljivi, mogu biti i sjajni liječnici i veterinari, okolina ih rado prihvaća. Druželjubivi su i vole da pomognu.

Takvog Jupitera u Djevici imamo na nebu, ova pozicija uz retrogradnog Saturna nam donosi šansu da izvučemo pouku iz naših iskustava, da se posvetimo radu na sebi i radu uopće ne bismo li uvidjeli da zahvalnost, sreća i smisao jesu u malim stvarima i svakodnevnoj rutini.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK