Jupiter, Saturn, Neptun i uran u ovnu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter je planeta koja se odnosi na vjeru, nadu, širenje znanja, obrazovanje, osobna uvjerenja, religijske i filozofske stavove o nečemu, kao i na prirodni optimizam i sreću. Jupiter u znaku Ovna se onda odnosi na način na koji Jupiter dolazi do tih stvari, dakle ova osoba ima potrebu nametnuti svoja uvjerenja drugima, može biti sjajan motivator, jer pionirski duh Ovna usklađuje s tendencijom širenja svojih zamisli i ideja na druge.

To je osoba koja voli praktična (Ovan) znanja (Jupiter). Jupiter u Ovnu se odnosi na vlastite ideale, osoba koja može imati visoko mišljenje o sebi i onome što radi. Ova osoba ima stalnu potrebu širiti svoja znanja (Jupiter) na način koji je brz, energičan, direktan, praktičan i konkretan (Ovan), pa možemo zaključiti da je to osoba koji više voli radionice i projekte, nego učenje iz knjiga i analitičan rad .

Saturn je planet restrikcija, granica, autoriteta, zakona, obveza. Saturn u Ovnu ne voli obveze, autoritete, jer brzopletost Ovna ne voli spore, zakonske i proceduralne stvari. To su ljudi koji provode zakon na svoj način, zato mogu imati problema s radom u državnoj tvrtki. Saturn u Ovnu voli strukture i sustave podložne mijenjanju, on ima stalnu tendenciju redefinirati postojeće, da uvodi neke smjernice, izmjene i tome slično.

Saturn znači i ograničenja i restrikcije, pa ova osoba može imati i problem sa samopouzdanjem ili biti prinuđena da jako rano preuzme odgovornosti svoje obitelji na sebe. Može imati strah (Saturn) od poduzimanje neke akcije (Ovan), pogotovo ako misli da može pogriješiti. Ova osoba brine (Saturn) o toma kako nešto radi i koje akcije poduzima (Ovan).

Dakle, sve što smo radili ovdje je da smo kombinirali ključne riječi planeta s ključnim riječima znakova, gdje se planeti odnose na imenice, a znaci na pridjeve. Njihova funkcija je da detaljnije pojasne značenje planeta.

Uran se s druge strane odnosi na bunt, kaos, reformu, nekonvencionalnost, šokove … s Uranom u Ovnu imamo progresivne ideje, nova otkrića u znanosti, ali i diktaturu, pretjerani individualizam i bunt koji je u funkciji pokazivanja, a ne prave promjene. Uran u Ovnu se odnosi i na nova otkrića u području kirurgije, ali i na porast svijesti o vlastitoj slobodi i odgovornosti.

Mislim da ovom konceptu najviše odgovara New Age teorija koja je zasnovana na slobodi čovjeka. Čovjekova snaga se poistovjećuje s Božjom, čovjek se naziva Bogom, ali ne u smislu ponižavanja religijskog koncepta Boga, već veličanja značaja ljudske energije (Uran) u mijenjanju i kreiranju novog okruženja (Ovan).

Neptun se odnosi na bezuvjetnu ljubav, film, glazbu, snove, iluziju, inspiraciju, hipnozu, jedinstvo, misteriju, tekućine. Neptun u Ovnu bi se odnosio na zapaljivu tekućinu (primjerice benzin), bezuvjetnu ljubav prema Sebi (Ovan), iluziju o Sebi. Osoba s Neptunom u Ovnu može biti vrlo ograničenih uvjerenja, koja mogu ići od samoljublja do vrlo konfuzne slike o sebi.

Ove osobe također mogu imati problema sa samopouzdanjem, nejasnim definiranjem prioriteta u životu, nemogućnošću da se organiziraju. Mogu imati tendenciju da pomažu ljudima koji su bolesni ili koji su preživjeli neku traumu. Također im se može dogoditi da u životu imaju neku situaciju davljenja ili gušenja, jer Neptun označava tekućine, a Ovan glavu. S tim da kada govorimo o gušenju, možemo spomenuti i simboliku Blizanaca, jer vladaju plućima.

Ove osobe mogu pretjerano koristiti steroide ili biti opsjednute svojim tijelom i mišićima. Ako Neptun označava film, onda Neptun u Ovnu označava akcijski film.

Pluton se odnosi na fobije, opsesije, strahove, izolaciju, smrt, rađanje, kriminalne radnje, podsvijest. Pluton u Ovnu se odnosi na udarce glave, unutarnja krvarenja, ozljedu glave pri rođenju, kriminal koji uključuje nasilje. Ovdje se nasilje vidi kao vid dokazivanja, pobjede i slanja neke poruke o sebi.

Pluton u Ovnu govori o procesu transformacije kroz natjecanje sa samim sobom, može imati veliki prag bola, sklon padovima, povredama, a može ih i namjerno izazivati. Pluton u Ovnu je osoba koja voli eksplozive.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK