Horoskopius

Jupiter kvadrat Saturn-Žudite promijeniti nešto u organizaciji života

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 11 ° do 18 ° Blizanaca, Djevice, Strijelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Djevica, Strlac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Kolebanje, neodlučnost, neugodne promjene, problemi sa stalnim mjestom boravka, promjena suradnika, neuspjeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane proljeća za provjere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu vjeru i čestitost. Sumnja, nepovjerenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktualni tijekom čitavog ovog razdoblja. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju vjeru, držati se osobnog integriteta i vjerovati u nepromjenjivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Žudite promijeniti nešto u organizaciji života. Neke od planiranih aktivnosti u koje ste ulagali energiju nije se ostvarilo i zato biste trebali pažljivo razmotriti želite li nastaviti s ulaganjem vremena i energije u te projekte. Sponatno ćete izbjegavati ljude koji osporavaju vaš način života, ili ste nezadovoljni razvojem poslova, ili te razmišljate o profesionalnoj promijeni i prekvalifikaciji. Ako tolerirate mnogo toga da bi ispunili vaš obveze i ispunili očekivanja drugih sada je trenutak da s tim prekinuti i razmislite o tome u kojem smjeru želite usmjeriti svoj profesionalni plan.

Zbog izazovne prirode ovog tranzita proces transformacije će pratiti izvjesna tenzija i nemir, a postoji opasnost da postanete pomalo konfuzni. Naravno, rješenje se nalazi na razinama osobnih potreba, Zato brižljivo odmjerite sve adute “za” i “protiv” prije nego što integrirate nove elemente u vaš život a prevazidjene odbacite. Kontradiktorni principi se sukobljavaju, jer je ekspanzivni Jupiter u tranzitu za restriktivnim Saturnom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM