Jupiter ide retrogradnim hodom ….. Jupiter donosi optimizam on je planet sreće, slobode i entuzijazma!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vraćamo se sebi, prema unutra, suočavamo se s nedovršenim osobnim situacijama. Jupiter donosi optimizam on je planet sreće, slobode i entuzijazma, planeta nade, vjere i optimizma. U loše aspektovan donosi nemar, lijenost i pretjerivanje. Kad se retrogradno kreće okrećemo pažnju na pitanja svrhe postojanja, radimo više na sebi, životu prilazimo s više vjere. Polja kojima Jupiter vlada u natalnoj karti doživjet preispitivanje. Imamo potrebu osvrnuti se, pogledati unatrag. Možda se samo treba podsjetiti što nam je samo po sebi dano, vidjeti u svom životu sretne okolnosti i pronaći smisao u onome što se posljednjih mjeseci događalo. Već i ovo je dovoljno da otvorimo novu mogućnost ili novi pravac djelovanja kada Jupiter krene direktno. Sada je dobro usporiti, sačekati ili odgoditi. Upravo u takvim momentima dolazi inspiracija i javlja se nada na mjestu gdje je inače nikada ne bi tražili. U vrijeme retrogradnog Jupitera lako je vidjeti mjesto kome pripadamo jer ćemo osjetiti da postoji unutarnja veza. U ovakvim razdobljima postaje potpuno jasno da se sve događa s razlogom što svojevremeno nismo razumjeli. Jupiter je planet rasta i razvoja, prosperiteta i obilja ali kada je retrogradan to se ne odvija na konvencionalan i izravan način. Važno je pratiti intuiciju, naći indirektan put do cilja. Indirektan pristup stvarima donosi širenja horizonta, otvaranja novih vidika! Jupiter je vizija, mudrost u nama, sposobnost da vidimo pravu prirodu stvari. Sa retrogradnim Jupiterom možemo prepoznati svoju unutarnju prirodu, isto koliko i pravu prirodu onih s kojima smo snažno povezani. Moguće je osvijestiti obrazce ponašanja i na koji način su oni povezani s vanjskim događajima, on donosi više prakse a manje filozofiranja, može povezati činjenice u širu sliku, uz podršku unutarnjeg osjećaja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK