Još se nije rodio onaj tko je njih iznervirao: Ovi horoskopski znakovi najduže žive od svih!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi saznali za koje je znakove najvjerojatnije da će imati dug i zdrav život.

Ako vam se čini kako horoskop i zdravlje nisu povezani, razmislite opet, jer upravo naša osobnost i način na koji se odnosimo prema sebi i drugima mogu utjecati na razinu stresa koji može znatno skratiti naš život.

Tko se nalazi na prvom mjestu?

Prema brojnim istraživanjima, najduže žive osobe rođene u znaku Raka i to zbog naravi koju bi neki nazvali sebičnom, a neki pažljivoj. Rakovi vode dobru brigu o sebi i svom zdravlju i uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto, a važno im je i što jedu i piju kao i da li su se dobro naspavali. Vode dobru brigu o svojoj obitelji i žele biti zdravi kako bi što duže bili tu za svoju djecu.

Nakon njih, tu su Djevice koje su odvažne i oštre i, laički rečeno, ne daju da ih netko zeza. Djevice su uredne i brižne i, poput rakova, vode brigu o svom zdravlju, a veća je vjerojatnost da će oni donositi stres osobama iz svoje okolinenego da će oni biti pod stresom.

Uz rakove i device, Gerontology Research Group na treće mjesto stavlja i Ovnove koji imaju neke slične karakteristike kao i Djevice, a koji imaju ogromnu volju za životom i ugađanjem sebi.

Jarčevi su također na glasu kao osobe koje žive dugo (u Koreji je najveći broj ljudi koji su doživjeli stotu rođen u upravo ovom znaku), a prema statistikama, dosta dugo žive i Škorpioni i Strijelci, ali samo zato što im rođendan pada na kraj godine .

Na nekim listama dugovječnih osoba dobro kotiraju i Vodenjaci i Vage jer su poprilično flegma.

Poanta: Vjerovali u horoskop ili ne, ako želite produžiti svoj život počnite vodite brigu o svom zdravlju i nemojte dozvoljavati da ometani mišljenja drugih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.