Horoskopius

Ji Djing heksagram 62 Hsiao Kuo Pobjeda nejakog

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

62 Hsiao KUO POBJEDA nejakog
Trenutak je da se ponašate s izuzetnom korektnošću, dobro pazeći na sve veće i manje konvencije u društvu u kojem živite. Koncentrirajte se na male stvari i izbjegavajući sitničavost. Nije pravi trenutak da odlučujete o velikim promjenama u vašem načinu života ili da rješavate veće probleme ili da se upuštate u ambicioizne pothvate.

62 Sjao guo Nadmoć malog
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dolje: Gen- planina, čvrstina

Nadmoć malog. Uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vrijeme je pogodno za male stvari, ali ne i za velike. Ptica u letu pokazuje nam da je bolje ostati nisko nego stremiti previsoko. Velika sreća.

savjesnosti, NADMOĆ MALOG
Sada morate biti što savesniji u svojim odn
osima s vanjskim svijetom. Vaš osjećaj za pravovremenost nikada nije bio toliko bitan kao u ovim trenucima. Samokontrola 1i pažnja u vezi detalja su one osobine koje će vam omogućiti da ostvarite svoje zamisli. Ovo nije vrijeme za uzlet do visina o kojima sanjate. Usredotočite se na svakodnevne stvari i ništa ne previđajte.
Ako imate ambicije u vezi vlasti i politike, pretkazuje vam se premještanje na položaj mnogo Odgovorniji od onog za koji ste doista spremni. Obratite posebnu pozornost na ispravno vođenje poslova. Nemojte dopustiti da bilo što prođe neopaženo a što je još važnije – ne bunite se i Uzdržavajte se od nepromišljenih riječi. Vrijeme nije povoljno za velike pothvate. Savjesnosti po pitanju obveza i odgovornosti donijet će vam sreću.
Budite posebno pažljivi u vezi s novčanim transakcijama. I konzervativni kada su troškovi u pitanju. Ako težite iznimnim profitima ili razmatrate smjele investicije vi niste sukladno kosmosom. Ne dozvolite da vas zaslijepe izgledi za fantastične dobitke. Unesite malo dostojanstva i savjesnost u odnose s komercijalnim svijetom.
Upravo je to pravi put uspjeha. U odnosima ćete postići najviše ako slijedite utvrđena društvena pravila. Svaki bombastičan istup izazvat otpor. Jednostavna, prostodušna osjećaje će vas uskladiti s okolinom, dok bi vas uobraženo i razmetljivo ponašanje dovelo u opasan položaj. Ljubaznost je ključ koji će otvoriti vrata uspjehu. Vaš emocionalni život nije protkan svijetlim trenucima. Čak je vjerojatno da su vas preplavile trivijalne emocionalnaine brige. Ipak, čeka vas nagrada ako porazmislite o ovim delikatnim i ponekad dramatičnim osjećajima. Držite se čvrstih, ranije utvrđenih uloga, i izbjegavajte pretjerane izljeve osjećaja, ali sve vrijeme budite svjesni svojih istinskih osjećanja.
Vaš unutarnji razvoj sada zahtijeva određenu mjeru skromnosti. Svaki, previše ponosni nastup, može vas udaljiti od značajnih uvida. Snage koje sada djeluju nisu naklonjene ambicioznim individualnim nastojanjima. Situacija se može usporediti s mitološkim Ikarovo letom. Njegov pokušaj da uzleti do sunčanih visina doživio je krah i on je, nemilosrdno kažnjen, istopijenih krila, pao na zemlju. Doživjet ćete sreću ako zadržite skroman stav, izvršavajući životne zadatke SAVJESNO i dostojanstveno.
U statičnom obliku hexagram savjesnosti iziskuje neprekidan osjećaj dužnosti i jednostavnosti u ophođenju. Dzenova, probuđena snaga, u gornjem trigramu kozmičkih ideala, usredotočena je na GEN, meditativno mirovanje u donjem trigramu ljudskih odnosa. Situacija zahtjeva prisebnost duha i suzdržanost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM