Horoskopius

Ji Djing heksagram 61 Džung fu, Unutarnja istina

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

61 Shungo FU Istina
Na poslu iu privatnom životu imate posla s ljudima koji se ponekad ponašaju glupo i koji uz puno teškoća mogu shvatiti misli i osjećaje drugih. Jedini način da doprete do takvih ljudi jeste da smireno i ustrajno objašnjavate svoje postupke i motive. Takva objašnjenja treba ponavljati i ponavljati. Vitalno je da nadjete pravilan pristup prema onima s kojima radite ili se družite. Važno je da nikad ne gubite živce s takvim ljudima, ma kako izgledali glupi ili bezosjećajni.

61 Džung fu Unutarnja istina
Gore: SUN- vjetar, drvo
Dolje: DUEl- jezero, močvara

Unutarnja istina. Svinje i dupini *. Sreća. Korisno je prijeći veliku vodu. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

UVID, UNUTARNJA ISTINA
Vrijeme je povoljno za ona važna ostvarenja koja se postižu snagom UVIDA Da bi se UVID stekao, potrebno je imati povjerenja u svoju unutarnju snagu i ispravnost svog karaktera, istovremeno se prepuštajući uplivu postojeće situacije. To je najbolji način da se situacija razumije. Ideja heksagrama može se usporediti s kineskom ratničkom vještinom Tai Ča Chuan gdje se (naizgled) povinujete svom protivniku da biste iskoristili njegovu snagu i razumjeli njegov potez. Jer, da bi ga savladali, potrebno je znati gdje i kako usmjeriti odgovarajući napor. Problem je, dakle, kako koordinirati svoje snage da bi se uz minimum trenja dobio maksimum efekta. Majstori ove vještine imaju običaj kazati: “Čovjek koristi četiri unce da bi oborio huljadu funti. ”
Jednom kada se prepustite predmetu svog pitanja, budite potpuno otvoreni i bez predubeđenja glede njegove prave prirode. Prevaziđite objektivnost uplovivši u čisto promatranje i prihvaćanje. I pošto ste dopustili svom umu da bude potpuno pod utjecajem onoga što ste osmotrili i doživjeli, zaustavite se. Vratite se u sebe, ponijevši sa sobom duboko razumijevanje i UVID zasnovan na osobnom iskustvu. Zamislite sebe kako preuzimati nečije tuđe obličje ili stavljate se na mjesto nekog drugog. Koristeći se empatijom nećete izgubiti svoja gledišta ili ugroziti svoja načela, već ćete steći vrijedan UVID u nešto što zapravo vlada jednim dijelom vašeg života. Ovakav UVID predstavlja veliku prednost za vas. Znat ćete u svim okolnostima što smijete a što ne smijete izgovoriti, kakvu neophodnu ali minimalnu akciju poduzeti, kakvih stavova da se držite za bitno utjecali na događaje.
U svojim odnosima, gradite svoja poznanstva ili prijateljstva na višim istinama, ne gubeći vrijeme u površnim vezama i ispraznim zadovoljstvima. To će stvoriti neraskidive, trajne spone. Općenito promatrano, vrijeme je povoljno za uspostavljanje dublje prisnosti s ljudima koji vas okružuju i za međusobnu razmjenu energije u cilju postizanja značajnih ciljeva. Uz sve to neophodno je ispravno isavesno djelanje, da bi se izbjegle laži i iluzije koje mogu zasjene UVID. Jednom kada ste steknete UVID, više nema potrebe da činite radikalne i nasilne korake i tako uspostavljate harmoniju i pravdu. Nekoliko blagih i pravilno usmjerenih riječi učinit će čudo.
Razvijajući sposobnost uviđanja, vremenom ćete razviti karakternu crtu koja će vam sasvim sigurno olakšati odnose s okolinom. U sadašnjem trenutku uočljiv je sklad sa kosmosom. Ostvarujući svoj UVID, možete vizionarski voditi druge, ili pak odabrati povučen život u miru i zdravlju.
Djelovanje gornjeg trigrama SUN, prodorni utjecaji, naglašeno je i pojačano udizanjem donjeg trigrama duel, otvorenosti. Čovjek otvorenog ponašanja postiže duboko poimanje situacije, odnosno UVID u nju. UVID je nužan prije poduzimanja bilo kakve akcije. U statičnom obliku, hexagram govori o tome da ne možete djelovati na predmet svog pitanja, niti on na vas, sve dok se među vama ne uspostavi prava povezanost. Odmah krenite raditi na tome.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM