Horoskopius

Ji Djing heksagram 60 Chieh Ograničenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

60 CHIEH OGRANIČENJE
Sada ste u životnom razdoblju za koji bi se ukratko moglo reći “ograničenje”. Morate prihvatiti činjenicu da ne možete imati sve sto želite, bez obzira na to koliko se borite. Za ovo postoje i pozitivni aspekti. Ponekad nam čini dobro da “stegnemo remene”, i doslovno i metaforski. Dok prihvaćate i činite najbolje od neizbježnih zabrana koje nastaju iz prirode samog života, ne treba da trpite nikakve zabrane koje suprotno utječu na vaš emocionalni ili radni život. Vi ste na važnim prekretnicama iu životu iu odredjenoj situaciji ili problemu o kome pitate proročanstvo. Potrebno je da u potpunosti prihvatite ta neizbježna organičenja vaš slobode, trudeći se da umirite njihove efekte tako da postanu tolerantni, ali i trudeći se da prevazidjete one zabrane koje mogu biti prevazidjene.

60 Die, Ograničavanje
Gore: KAN- voda, ponor
Dolje: DUEl- jezero, močvara

Ograničavanje. Uspjeh. Surovo ograničavanje ne smije dugo trajati.

OGRANIČENJE
Najstariji i najosnovniji interes čovječanstva je reguliranje proizvodnje i potrošnje u okviru uvjeta što ih čovjeku nameće priroda. Od pamtivijeka je čovjek postavljao OGRANIČENJA i tako štitio i čuvao civilizacije. Sasvim je moguće da je prva knjiga zakona bio kalendar. Jer, praćenjem smjene godišnjih doba u svijesti živih bića formira se osjećaj za vrijeme i poredak, a na temelju njega uspostavlja ravnoteža unutar ograničenja koje nam nameće priroda. Ovakva OGRANIČENJA daju sveukupnoj prirodi i individualnom postojanju životni smisao.
Štednja je sada od posebne važnosti. Ograničite troškove i investicije, bilo da su vezane za novac, energiju ili osjećaje. Izbjegavanje ekstremnih oblika ponašanja, od slijepe privrženosti s jedne strane, do hladne nezainteresiranosti s druge, suština je mudrosti. Ako razmišljate o kakvoj radikalnoj reformi ili o nezainteresovanom uzmaku, znajte da niste u skladu s vremenom.
Vrijeme je povoljno za propisivanje normi kao i za osnivanje organizacija u kojima je rasipničko ponašanje striktno ograničeno. Svemu postavite odgovarajuće granice.
Iako možda iritira ljude, restriktivna politika je sada jedini povoljni pravac u ovakvoj ekonomskoj situaciji. Na prvi nagovještaj nekakvih teškoća, još jednom provjerite sigurnost svog položaja. Na taj način ćete i vi i vaši suradnici biti zaštićeni u vrijeme dešavanja promjene u ekonomskoj klimi. Unatoč svemu, nemojte pretjerivati ​​u ograničavanju, jer to može imati nemile posljedice. Imajte granicu iu OGRANIČAVANJU.
Izbjegavajte pretjerivanja u osobnim odnosima – prekomernost u strastima, obećanjima ili projekcijama. Prihvatite svoje voljene onakve kakvi jesu, pa će vaši odnosi cvjetati. Doduše, ako pretjerujete u nametanju ograničenja, izazvat pobunu i opće nezadovoljstvo. Radije postaviti granice prejakom vezivanju.
Umjetnicima i onima čiji je posao kreativno izražavanje, sada su potrebna OGRANIČENJA da bi dostigli punu kreativnu moć. Kočnice i ograničenja su u bliskoj vezi s onim što zovemo osobna sudbina, iu tom kontekstu ih valja prihvatiti i proučiti. U osobnom razvoju OGRANIČENJA jačaju moral i samoizražavanje daju izvjesnu težinu. Tek kada samom sebi nametnuti pravila, možete uspješno ostvariti bitne stvari. Bez ograničenja, vi ste puni ideja i skačete s jedne stvari na drugu, nikada se ne posvećujući nečemu do kraja. Nek vam sada bude zadatak da otkrijete svoje naklonosti i OGRANIČENJA, i tako ostvarite sebe. Međutim, čuvajte se toga da vas vlastita ograničenja previše sputaju, ili još gore, da postanu izgovor za lijenost, nego ih koristiti kao prirodne regulative koje vode zdravlju i velikim osobnim postignućima.
Donji Trigram ljudskih interesa, duel, otvorenost, regulira i drži pod kontrolom duboki i opasni KAN, u gornjem trigramu kosmičkib uzora. Kad se OGRANIČENJE javi bez pokretnih linija, to signalizira situaciju koja tek treba biti razriješena. Morate najprije preispitati vaš odnos prema toj situaciji i kakve su vaše obveze. Sljedeći korak bio bi prihvaćanje sagledanih OGRANIČENJA i postupanje shodno njima. Značajan korak naprijed učinit ćete tek kada se budete krenuli odabranim putem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM