Horoskopius

Ji Djing heksagram 59 Juan Raspršenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

59 Juan Raspršenje
U sitaciji ste u kojoj se traze nesebičnost i plemenitost, posebno kada se radi o nekoj novoj aktivnost ili poduhvatu. Morate izbjegavati mentalnu i emocionalnu strogost, mirno razmotrite nove ideje i pristupe. Ako zaista želite postići svoje ciljeve morate biti spremni na rad – i igru ​​u suradnji s drugima.

59 Juan Raspad
Gore: SUN – vjetar, drvo
Dolje: KAN – voda, ponor

Raspad. Uspjeh. Kralj se približava hramu. Korisno je prijeći veliku vodu. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

PONOVNO UJEDINJENJE, RASTURANJE
Sve civilizacije u povijesti doživljavale su onaj veliki trenutak kada se neprijateljstva među frakcijama istope i nastane opće oduševljenje u predavanju zajedničkom cilju. Mada rijetke i izuzetne, ovakve prilike duboko utječu i na civilizacijski razvoj i na blagostanje pojedinca. Američki državnik Benjamin Franklin je izrazio značaj PONOVNOG ujedninjenje riječima: “Ako ne budemo složni, izvisićemo”.
Sve kulture imaju svoje društvene, političke i religijske rituale, kojima se ostvaruje duhovno jedinstvo, ukidaju razlike i ponovno ujedinjuju srca i misli ljudi. Poduzmite sada sve potrebne korake i ponovno ujedinite sebe sa svojom sredinom. Vrijeme je da izađete iz izolacije, jer ona sada donosi unutarnji razdor i blokira kreativnu energiju. Posvetite se nekom cilju ili zadatku od stvarnog značaja za svijet, ili sudjelujte u nekom događaju koji će okupiti sve članove zajednice. Svi takvi pothvati će sada biti pozitivno emocionalno obojeni.
Osobe uposlene na kreativnim projektima trebaju ostvariti komunikaciju sa svim društvenim slojevima. Ukoliko želite očuvati pravu stvaralačku nit, izbjegavajte elitizam i egotizam. U svoje djelo utkajte simbole, ritmove i obrasce koji su inspirirali ljude u svim vremenima. Potrudite se savjesno ispunite društvenu obvezu umjetnika – PONOVO UJEDINITE ljude s njihovom realnošću. Ovo vrijedi i za sve druge poslove. Stvarajte djela koja su funkcionalna i privlačna za najširu moguću publiku.
Ovo je posebno povoljan period za osobne i obiteljske odnose. Obitelj je neposredan odraz društva, njegova najmanja jedinica. Kada neko društvo ili neka obitelj ne poznaje svoje korijene, ne može ni znati kuda ide. Bez periodičnog obnavljanja i PONOVNOG ujedinjavanju članova obitelji, bez upražnjavanja religijskih rituala i održavanja obiteljskih tradicija ili obiteljskih razonoda, članovi se sve više udaljavaju jedni od drugih, gubeći dodir sa svojim korijenima. Ne zaboravite, radi se o najvažnijim odnosima koje imate u životu, zato ako ste se udaljili, učiniti napor da prevladate razlike koje vas dijele. Nađite ponovno izgubljeni sklad.
U okviru Sebstva, vrijeme ponovnog ujedinjenja je u izravnoj vezi s vašim duhovnim razvojem. Obnovite svoju unutarnju vjeru. Kroz samospoznaju, obnovite vezu sa svojim pravim, najdubljim izvorom, i ujedinite se s njim.
Donji Trigram ljudskih odnosazauzima KAN, misterija.
U njega prodire SUN, nježno dejstvujuća iz gornjeg trigrama kozmičkih ideala.
PONOVNO UJEDINJENJE bez varijabli linija simbolizira neprekidnu izoliranost čovjeka od njegovih pravih korijena. Baš zbog toga vi ne razumijete pravu prirodu svog pitanja. Bit ćete zbunjeni sve dok ne razriješite misterij. Odgovor potražite u sebi, iznutra; prevaziđite egocentričan način promatranja, sagledajte cjelokupnu sliku – otkrijte mjesto odakle potječu sve stvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM