Horoskopius

Ji Djing heksagram 29 K’an Voda

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

29 K’an Voda
Ne kompromitujte vaš ideale i principe ma koliko bili u iskušenju zbog teškoća vaš sadašnje situacije. Ako ostanete vjerni svojim principima, iskrenosti i odlučnosti, dostići ćete cilj i prevazići barijere koje vam sprječavaju progres.

29 Kan Ponor
Gore: KAN – voda, ponor
Dolje: KAN – voda, ponor

Ponor nad ponorom – ozbiljna opasnost. Uz iskrenost i obazrivost sve će biti dobro. Uspjeh u svim pothvatima.

OPASNOST
Na vas vreba stvarna OPASNOST, ona koja proistječe iz konkretne, opipljive realnosti. Opasnost ne dolazi od nevidljivih kozmičkih sila, niti ima veze s unutarnjim konfliktima. Opipljiva opasnost s kojom ćete se uskoro suočiti, dolazi od neposredne okoline. Bit će potrebna velika umješnost da se ona prebrodi, ali uz ispravno postupanje, njezin izazov može iz vas izvući ono najbolje. Kineski tekst ističe da, ako se samopouzdano
oslonite na vrlinu, uspjeh će krasiti sve što poduzmete.
Nemojte izbjegavati suočavanje s teškim ili pretečom okolnostima, kakve god da su; morate stajati čvrsto pred njima i savladati ih ispravnim ponašanjem. Budite ustrajni i odlučni. Držite se svoje etike i načela i ni za jedan tren ne pomišljajte da činite kompromis s onim što smatrate pravednim. Poštenje i etičnost su ključevi za prevazilaženje OPASNOSTI.
U političkim ili poslovnim odnosima, držite se prihvaćenih pravila. Ako donosite neku odluku, ne trgujte svojim načelima i ne pokušavajte ih izvrdaju, jer bi takva akcija obesmislila sve što ste do sada postigli. U međuljudskim odnosima ostanite vjerni svojoj pravoj prirodi. Ako iskrsne povoljna prilika, pokušajte uvjeriti druge u razumnost svojih ideja na primjeru svojih dosadašnjih uspjeha. Oni koji vam ne pružaju podršku, nisu vam ni potrebni. Ne zastajkujte. Ne zadržavajte se u OPASNOSTI.
U osobnim odnosima ne dopustite da vas vuku pogibeljne strasti. Ako ne možete riješiti svoje probleme s partnerom bez žrtvovanja svojih principa, onda je odnos neizlječiv, i treba ga prekinuti.
Razdoblje OPASNOSTI može biti posebno važan za osobni razvoj. Otvoreno se pridržavajući etike i vrline, braneći svoje snove i ideale, vi omogućavate stvarima da legnu kako treba, i tako poprime jasan i opipljiv oblik. Možete postići svoje ciljeve tako što ćete razumjeti svoje odnose sa okolinom. Iako subjektivan, ovakav pristup sada je u skladu sa prirodom problema s kojim se suočavate.
Dalje, istrajavajući u jednom plemenitom ponašanju, polako postajete živi primjer vrline za svoju obitelj i prijatelje. Kroz postojano djelanje vi nevidljivo usmjeravate druge, podučavajući ih, na svom primjeru, kako da reguliraju svoje odnose. Tako se uspostavlja red i uklanja OPASNOST iz okoline. Onda ćete bili na sigurnom.
Česti susreti s opasnošću su dio života. Vladanje opasnošću, kao i suočavanje sa smrću, ne samo da vas čini snažnim iznutra, nego vam ulijeva duboko razumijevanje života i tajanstvene prirode kozmosa. Ovakva povišena svjesnost može vaš život obogatiti novim smislom.
Sastavni Trigram je udvostručen. Trigram KAN, opasnost i dubina, ponavlja se gore i dolje. U statičnom obliku OPASNOST se, u odnosu na vaše pitanje, primjereno uvećava.
Vaše želje vas uvijek iznova dovode u OPASNOST. Svaki put joj izmičete za dlaku, samo da biste se ponovno suočili sa sljedećom opasnom situacijom. Ispravno ponašanje ne samo da će ojačati vaš znak, nego će vam i pomoći da prevladate cjelokupnu situaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM