Horoskopius

Ji Djing heksagram 27 I Hrana, Čeljusti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

27. I HRANA
U ovom trenutku traži se velika mudrost. Stoga budite oprezni i umerlo sve vaše aktivnosti. Budite umjereni u svakom aspektu vašeg života – fizičkom, financijskom, emocionalnom i mentalnom. Ne bavite se trivijalnostima. Ako sve krene dobro, bitno je da se koncentrirate na stvari od stvarne važnosti. Neka vam pažnju odvuče nešto drugo.

27. Ji / Prehrana, Čeljusti
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dolje: dzenova – grom, pokret

Prehrana. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Promatrai kako ljudi ishranjuju druge i što sami jedu.

PREHRANA
Ideja heksagrama PREHRANA objašnjava međusobne ovisnosti i povezanosti u strukturi lanca prehrane na zemlji. Čitav život se odvija unutar jednog samoobnavljajućeg sustava. Primjer za ovakav sustav imamo u uravnoteženoj razmjeni kisika, ugljičnog dioksida i dušika između biljaka, životinja i zemlje. Od kvaliteta i kvantiteta razmjene u lancu PREHRANE ovisi i poseban kvalitet i kvantitet dobivenih rezultata.
Sada je u centru pažnje zdrava PREHRANA Kada vaša nastojanja uključuju ISHRANU drugih, važno je da su ovi dostojni takve pomoći. Ako ustrajno hranite uzvišene osobe, koje će zauzvrat opskrbljivati ​​hranom druge, možete postići izvrsne efekte. Kroz takvu njegu i podršku, društveni i politički ciljevi ostvarit se vrlo uspješno.
U prosuđivanju neke osobe ili situacije, model PREHRANE je odlično polazište za analitičko razmatranje. Uslijed loših navika ili pogrešnog razmišljanja, čovjek se hrani na jedan inferioran način. To se najbolje zapaža u čovjekovim najizrazitijim karakternim crtama. Ako su one inferiorne, to znači da on konzumira inferiorne stvari i nema šta pružiti drugima. Ako su njegove karakterne osobine dostojne hvale, onda je njegov izbor hrane superioran, i on može pružiti mnogo toga vrijednog.
Ako postoje smetnje u vašim odnosima, obratite pažnju na kvalitetu onoga što pružate. Da li drugima nude poticaj ili obeshrabrenje usredotočuju li se na ono što je pogrešno u određenim situacijama ili na ono što bi moglo biti ispravnije? Da bi se svi osjećali bolje, ispravna PREHRANA bližnjih je od vitalnog značaja, jer će vam se takva podrška jednom vratiti na ovaj ili onaj način. Tako lanac PREHRANE vrši na vaš život jedan indirektan, ali dubok i značajan utjecaj. Još bi trebao čvrsto disciplinujete svoje misaone tokove. Ako stremite u pravcu pravilnog razvoja, njegujte samo plodonosna razmišljanja i pozitivne stavove.
Ako ste zaokupljeni nekom djelatnošću, neka vam um bude što mirniji i opušteniji, Izbjegavajte bijes i nekritične izljeve osjećaja; izražavajte se umjereno. Obratite posebnu pozornost na kvalitetu onoga što propuštate u svoju misaonu sferu, i, istovremeno, izbjegavajte pretjerano samopovladjivanje.

Vi ste proizvod svega što stavljate u svoje tijelo i um. U svom statičnom obliku hexagram PREHRANA je savršeno uravnotežen. Gornjitrigram, GE; N, mirovanje, kao da razmišlja o pokretu koje se ubrzano odvijale donjem trigramu, dzenova, buđenje. Ako ste zadovoljni stanjem u vezi vašeg pitanja, onda nastavite sa svojim dosadašnjim navikama, jer upravo one stvaraju sadašnje okolnosti. Ako niste zadovoljni, morat ozbiljno smanjiti svoje apetite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM