JEZIK ZA ZUBE kada ste u njihovom društvu: Ova tri znaka su NAJVEĆE tračara u horoskopu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovi znakovi Zodijaka uživaju podijeliti najnovije informacije sa svojim okruženjem, a novosti o njihovom životu ćete u sekundi prvi saznati. Jednostavno, oni ne mogu kontrolirati taj poriv koji je prirodno satkan u njima.

Evo o kojim znakovima je riječ:

Vodenjak
Kao znak koji obožava društvo, Vodenjak s prijateljima obožava dijeliti informacije iz svog života. Rado će komentirati sve teme, bez iznimke, a njegova otvorenost mu dozvoljava da olako govori io privatnim stvarima.

Ipak, koliko god volio da je upućen u sve, u biti mu najviše prijaju intelektualne teme. Politička scena, najnovija tehnološka dostignuća, geografija, svijet su ono što u njemu budi strast.

strijelac
Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, imaju dosta prijatelja s kojima provode vrijeme i sa kojim vole prošeljaju određene teme. Kako ih ljubav pokreće, Strelčevi će otvoreno govoriti o svijim ljubavnim i seksualnim iskustvima, osobi koja im se sviđa.

Na tapetu će se naći i bivši partneri, ljubavnici, suparnice ….

Ovan
Ovnovi obožavaju tračare o svim stvarima, a nije im strano ni ogovaranje. Oni jednostavno mogu od komarca da naprave magarca.

Ipak, oni se veoma trude sakriti tu svoju stranu, te prilikom prvih susreta sa ovim znakom nikada nećete vidjeti da se upustio u tračanje. Tek kad se oslobodi kreću aktualne priče i sočni detalji. Pritom, Ovan će pri svemu tome zauzeti stav.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.