Jeste li vi neki od njih? Horoskopski znakovi koji se zaljube ‘do ušiju’

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kažu da ljubav i bol idu zajedno, ali neki ljudi su obdareni s više zdravog razuma, a manjak romantike i zanosa im uopće ne smeta da vole i imaju stabilne odnose. Oni bolje preboljevaju promašene veze, jer ni u početku nisu bili toliko očarani, da bi ih dubina razočaranja povukla u sunovrat. Međutim, ako ste u horoskopu Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac ili Ribe, vi ne spadate u ove tipove razumne u ljubavi. Ali, vi ste obdareni sposobnošću da osjećate intenzivnije i da dajete više nego ostali.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna toliko je željna strasti, da je u stanju da zaboravi na svaki rizik u ljubavi, a on je uglavnom u tome da na kraju završi dajući mnogo više nego što dobiva. Ona ne razmišlja predostrožni, nego se potpuno predaje u odnosu, jer se dobro osjeća samo kad osjeća duboko i snažno. Spremna je da se trudi i daje sve od sebe da bi odnos funkcionirao, ali to često rezultira time da je ona jedina angažirana u vezi – ona planira, ona organizira, ona realizira i usput nosi čitav emotivni naboj odnosa. Uz nju je partneru komotno i udobno, ali ga to čini lijenim i statičnim, ili mu daje prostora biti prilično bezobziran i sebičan – ona će i tako sve sama obaviti. Žene Ovnovi često završe same i usamljene u vezi, pitajući se što nije u redu. Ali koliko su strastvene i posvećene, toliko su i nezavisne i pune samopouzdanja i samopoštovanja i neće dugo trpjeti loš tretman. Okončat vezu u kojoj nisu vrednovane, iako će im to slomiti srce.

Blizanci

Blizanci vole uzbuđenje i izazov koji pruža ulazak u novu vezu. Uzbuđenje zbog novog partnera donosi tremu, nervozu i strah, ali žena rođena u znaku Blizanaca osjeća tako snažnu privlačnost, da je u stanju da prevaziđe svoju nelagodu i svoj strah i da nastupi potpuno iskreno i otvoreno sa svojim osjećajima. U početku, ona će treperiti i oblijetati oko svog partnera i biti malo naporna u želji da mu ugodi, izađe u susret, pročita misli. Njezina osjećaji su intenzivna i ona pronalazi tisuću načina da ih izrazi i da svojom toplinom obavije partnera, ali njene veze nisu trajne. Kad fascinacija prođe, netko drugi će je privući i ona će zateći sebe zaljubljenu u ljubavno uzbuđenje i novu mogućnosti ispočetka iskusi adrenalin nove veze. Teško joj je da se obveže i ostvari dugu i stabilnu vezu, ali uvijek se predaje s istim žarom i intenzitetom.

Vaga

Kao nitko, Vaga umije da voli na vlastitu štetu. Dubina njezine lojalnosti navodi je da stavlja partnera ispred sebe i da čini ono što je najbolje za njega, iako to uopće nije dobro za nju samu. Ona se nikada ne svađa i ne sukobljava, uvijek pronalazi kompromis i beskrajno je tolerantna i posvećena. Ponaša se sukladno svojim emocijama, ali je zato potpuno otvorena i ranjiva i često joj se događa biti povrijeđena, jer joj partner ne uzvraća s istom osjetljivošću i otvorenošću. Vaga vidi najbolje u ljudima, lako se zanese i svoju ljubav uzdiže do obožavanja, riskirajući da bude pogrešno shvaćena i povrijeđena, dajući najbolje od sebe neadekvatnom partneru.

strijelac

Žena Strijelac je drska i odvažna u svojim odnosima, ona nastupa kao da predvodi vojsku u rat, ali njena ljubav je tako snažna i osvajačka, da nema lakšeg načina da je izrazi i realizira. U toj borbi, ona je spremna nastrada i nije je briga, nju vodi strast i ne zanima je što će biti poslije, niti želi kalkulira kako ne bi ispucala sva svoja oružja i kako bi joj veza duže potrajala. Samo odvažan partner se neće prepasti od tog pohoda na njegovo srce, razum i biće. A ona takvog i traži i ne žali se na ozljede i bol u toj potrazi, jer bolje je voljeti i izgubiti, nego ne voljeti uopće.

ribe

Žena rođena u znaku Riba ne kalkulira sa svojim emocijama, ponaša se rukovođena svojim osjećajima, ne igra nikakve igre i uopće ne pokušava se zaštiti da ne bude povrijeđena. Kad voli, ona potpuno vjeruje partneru, otvorena je prema njemu i ne boji se biti ranjiva. Ona brzo prepozna ljubav, lako joj se prepušta i više od svega cijeni emotivno iskrene odnose. Vrlo je povjerljive prirode i brzo spušta gard, ali ona razumije rizik, jer je već iskusila ljubavnu bol. Ipak, ona je sigurna da ljubav vrijedi tog rizika.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.