JEDNOSTAVNU SU NAJBOLJI: Ova TRI horoskopska znaka SVI VOLE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako tražite dobre prijatelje, ljubavnike, partnere, suradnike … Oni su idealni!

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i provod. S njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika:

Vodenjak

Vodenjaci su originalne, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su ‘ćaknuti’ pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvijek su dobro društvo. Ukoliko s njima idete u provod, računajte da su after partyji obvezni. Znaju da motiviraju druge jer su i sami motivirani i dobrog su raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodenjaka, učinit će sve da vas usreći.

Lav

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dopustiti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će, kako bi bio sretan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam zarazan. Ukoliko ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. Uvijek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trudi oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

Škorpion

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpioni su jednostavno najbolji prijatelji za čitav život. Nikada neće odati vaš tajne i bit će vam odani. Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osjećati ponovno mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

Dat će vam iskrene savjete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije. Škorpioni su spremne da o svemu pričaju otvoreno i nikada vas neće osuđivati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.