Horoskopius

Jarac – tip Tibetanac-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako kaže FBI, Jarčevi su kriminalni svaštari, ali ambiciozni. Po astrološkim tumačenjima, poput drugih pripadnika zemljanih znakova najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše je uhvaćenih iz redova organizivanog kriminala upravo Jarčeva. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a ako ih otkriju – bježe od zakona. Astrološki, općenito gledano, brutalnost daje izražen Jarac u horoskopu (ne ljudi rođeni u tom znaku!), Kao i Mars s mnoštvom nezgodnih aspekata s drugim planetama.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Car Akihito (23 12. 1933) bio je dijete u vrijeme kad je počeo Drugi svjetski rat, ali je imao tipično jarčevsku sudbinu, pa je morao ispravlja tuđe pogreške: tako se on ispričavao u ime svojih prethodnika, a prekinuo je i tradiciju da u cara ne smije se gleda, jer je izravni potomak Sunca!

Ignjacije Lajo (24 12. 1491) – jezuita, osnovao Inkviziciju. Uradio je i mnogo drugih stvari, uglavnom dobrih (primjerice, pod jezuitskim utjecajem katolici su prihvatili znanost), ali se pamti samo po sudu koji je pojam za fizičke i duševne muke – mogao je svakog proglasiti za vraga ili vješticu!

J. Edgar Hoover (1. 1. 1895.) – naizgled pozitivac, borio se protiv kriminala. Međutim, kako prolazi vrijeme i otvaraju se tajne arhive, i njegov život bez maske izbija na svjetlost dana – mnogo je “muvao”, petljao se iu šta treba i u što ne treba, a tek što je bio licemjeran! Između ostalog, javno se deklarirao protiv homoseksualaca, čak ih i gonio, a ljubav života bio mu je tajnik. Osnovao je i CIA.

Al Capone – mafijaš neprolaznog “renomea”. Njegov horoskop govori da se maltene rodio kao kriminalac.

Adolf Oto Eichmann – fašista od glave do pete, desetkovao je Židove. Prvo je pobjegao iz zarobljeničkog logora poslije Drugog svjetskog rata. Zatim ga je Wiesenthal locirao 1946, ali je austrijska policija bila tolika spora da je uspio pobjeći, prvo u Vatikan, a zatim se pacovskim kanalima prebacio u Argentinu 1950. godine. Živio je pod lažnim imenom sa ženom i djecom do svibnja 1960. Tada ga je uhvatio izraelski Mosad i uz silne peripetije i otmicu prebacio ga u Jeruzalem, gdje mu je suđeno i gdje je obješen.

Mao Ce Tung – vječni čovjek komunizma, Tibetancima je uzeo i državu i nacionalni integritet; a ni prema Kinezima nije bio naročito blagonaklon. Kulturnom revolicije 1966-1969. napravio je repliku na Staljinove čistke. Za nas je interesantan i po tome što je s Nixonom potpisao Šangajski kominike 1975. o razumijevanju dvije nacije, u kome je lijepo navedeno da tzv. tampon-države, kao što je bila i Jugoslavija, više ne trebaju postojati. To je bila prava osmrtnica SFRJ!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK